Menu

Kohtaamispaikka Mäntsälässä

Mäntsälässä toimii myös Kohtaamispaikka Kylis, jossa itsenäisesti asuvilla kehitysvammaisilla ja erityistä tukea tarvitseville kuntalaisilla on mahdollisuus tavata muita kävijöitä, osallistua järjestettyyn vapaa-ajan toimintaan ja saada tukea/neuvoja ohjaajalta. Suunnittelemme toimintaa yhdessä kävijöiden kanssa, jotta toiminta vastaisi parhaiten kävijöidemme toiveita. Kyliksellä tehdään säännöllisesti ruokaa, liikutaan, harrastetaan ja osallistutaan lähiyhteisön toimintaan. Teemme myös retkiä erilaisiin kohteisiin kävijöidemme toiveiden mukaisesti.

Osoite:
Koulutie 1 As 4

Aukioloajat:
maanantaisin klo 16-20
keskiviikkoisin klo 16-20
lauantaisin klo 12-17.

Aukioloaikoina paikalla on aina ohjaaja. Jos tarvitset paljon tukea ruokailussa tai muissa toimissa toivomme, että saavut paikalle tukihenkilön tai avustajan kanssa.

Keskiviikkoisin yhteiskuljetus Pornaisista kohtaamispaikalle ja takaisin Pornaisiin (maksuton). Taksi lähtee osoitteesta Rantalantie 2, Pornainen (parkkipaikka) klo 16.00 ja saapuu Kepa-kodeille klo 16.15 josta matka jatkuu kohtaamispaikalle Mäntsälään. Paluu Mäntsälästä Pornaisiin n. klo 20.00

Tutustu sivustoomme Facebookissa ja seuraa ajankohtaisia tiedotuksia: https://www.facebook.com/kohtaamispaikkamantsala/ 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kylis

Yhteydenotot:


Kohtaamispaikan ohjaaja
p. 040 314 6769 (ma, ke, la)

 

Takaisin ylös