Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Usein kysyttyä sijaisuuksiin liittyen

Sain sijaisuustarjouksen, jossa pyydetään vastaamaan "OK 1", jos haluan ottaa sijaisuuden vastaan. Voinko kirjoittaa viestiin muuta informaatiota?

Kirjoita viestiin vain OK ja viestissä annettu numero. Huomaa, että sanan OK ja numeron väliin tulee välilyönti. Älä kirjoita viestiin muuta tietoa, sillä vastausviestisi menee sijaisjärjestelmään.

Vastasin myöntävästi sijaisuustarjoukseen ja sain tekstiviestin SIJAISUUS VAHVISTETTU. Tarvitseeko minun vielä vastata tähän tekstiviestiin?

Ei tarvitse. Jos sait kutsuviestin mukana työpaikan puhelinnumeron, voit halutessasi kysyä lisätietoja sijaisuudesta soittamalla.

Minua pyydettiin esittämään rikosrekisteriote. Mistä saan tilattua otteen?
Voit tilata rikosrekisteriotteen oikeusrekisterikeskuksesta. 

Olen ottanut sijaisuustarjouksen vastaan, mutta en pääsekään tekemään sijaisuutta. Kenelle ilmoitan?

Peru sijaisuus soittamalla henkilölle, joka sinut on kutsunut töihin. Jos sinulla ei ole töihin kutsuneen henkilön tai toimipisteen puhelinnumeroa, voit soittaa keskuksen (puh. 019 264 5000, ma- to klo 8:00 - 16:00, pe klo 8:00 - 14:00) kautta.


Koulujen yhteystietoja:
Päiväkotien yhteystietoja: http://mantsala.fi/hyvinvointi-ja-perhe/paivahoito-ja-esiopetus/kunnallinen-paivahoito/paivakotihoito
Ruokapalvelujen yhteyshenkilöt: Ruokapalvelupäällikkö Irma Virtanen puh. 040 3145 479 & Ruokapalveluohjaaja Marjut Kuorikoski puh. 040 3145 278.

 

Takaisin ylös