Menu

Sijaisen sähköisen kalenterin käyttöohje


Haastattelun jälkeen pääset täyttämään sähköistä kalenteriasi.
 
1.    Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 
2.    "Lisää vapaus"-valikon kautta voit lisätä vapauksia eli aikoja, jolloin olet käytettävissä sijaisuuksiin. Vapauksia voit laittaa kerrallaan päivän, useamman päivän tai viikkoja eteenpäin. Laittamalla vapauksia riittävän pitkälle aikavälille varmistat, että saat riittävästi meiltä työtarjouksia.
 
3.    Työtarjouksia saat tekstiviestillä puhelimeesi. Tekstiviestissä näkyy työntekijää kaipaavan osaston nimi, päivämäärä ja kellonaika. Viestin lopussa on sana OK ja jokin numero (esim. OK 3). Sinun tulisi vastata työtarjoukseen tekstiviestin vastaa-toiminnolla sanalla OK ja viestissä näkyvällä numerolla. HUOM.! Sanan ja numeron välissä tulee olla välilyönti.

Jos ehdit vastaamaan työtarjoukseen ensimmäisenä, saat heti uuden tekstiviestin, jossa lukee "Sijaisuus on vahvistettu". Tällöin tiedät, että olet saanut tarjotun työn. Sovittu työvuoro näkyy myös välittömästi omassa sähköisessä kalenterissasi.

Jos joku toinen sijainen on ehtinyt vastaamaan ennen sinua, saat heti uuden tekstiviestin, jossa lukee "Tarve on jo täytetty".
 
4.    Sähköisestä kalenteristasi löytyy "Poista vapaus"-valikko, jonka avulla pääset poistamaan virheellisesti laittamiasi vapauksia.

Takaisin ylös