Menu

Suun terveydenhuollon särkyvastaanotto

Särkyvastaanotolle tulisi ilmoittautua puhelimitse heti aamulla. Emme suosittele takaisinsoittojärjestelmän käyttöä särkyasioissa.

Terveysasemien hammashoitolat ovat särkyjen hoidon ensisijainen hoitopaikka. Toivomme, että asiakkaalla on mukanaan Kela-kortti ja tarkka lista käytössä olevista lääkkeistä.

Särkyvastaanotolle varataan aika joko puhelimitse tai käymällä hammashoitolassa. Ajanvaraus ma - to klo 8-11 ja 12-15 ja pe klo 8-11 ja 12-14 puh. 040 314 5584 .

Ilta-, viikonloppu- ja arkipyhävastaanotto

Vain särky- ja tapaturmapotilaat:

Ajanvaraus arkisin klo 15-21, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8-21 puh. 044 494 3198.
Attendo Kamppi, Hietaniemenkatu 6 B, Helsinki

Puhelun aikana ajanvarauksessa tehdään hoidon tarpeen arvio yhtenäisten kiireellisen hoidon perusteiden mukaan. Päivystyksen tarkoituksena on antaa kiireellinen ensiapu tilanteissa, jotka eivät voi odottaa seuraavaan aamuun terveysasemien särkyvastaanottoa.

Mikäli kiireellisen hoidon kriteerit täyttyvät, potilas ei maksa käynnin kustannuksia palveluntuottajalle, vaan kunta laskuttaa potilasta terveyskeskushinnoin jälkikäteen. Matkakustannuksiin voi hakea korvausta KELAlta, mikäli omavastuu ylittyy.

Päivystyskäynti laskutetaan asiakasmaksuasetuksen mukaisesti.

Yöpäivystys

toimii lääketieteellisen kiireellisyysperiaatteen mukaisesti klo 21-08 Töölön sairaalan tapaturma-aseman suu- ja leukakirurgian päivystyksen yhteydessä os.Töölönkatu 40, 00260 Helsinki.
Yöpäivystyksessä hoidetaan vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita, joiden hoitoa ei voida lääketieteellisin perustein siirtää seuraavalle päivälle klo 8 alkaen tehtäväksi.
Potilaan tulee soittaa hoidon tarpeen arviointia varten Töölön tapaturma-asemalle, puh. 040 621 5699.
Yöpäivystys toimii lääketieteellisen kiireellisyysperiaatteen mukaisesti.

 

Takaisin ylös