Menu

Suun terveydenhuolto

Klikkaamalla kuvaa pääset sivulle www.kanta.fi

Hoitoon pääsyn periaatteet

Suun terveys on tärkeä osa hyvinvointia. Voit varata ajan tarkastukseen, vaikka suu olisi oireeton. Särky- ja tapaturmatilanteissa aika annetaan aina saman päivän päivystysvastaanotolle, ja jatkohoito suunnitellaan tilanteen mukaisesti. Kiireettömissä asioissa järjestämme ajan yksilöllisen hoidontarvearvion mukaan.

Lapset ja nuoret kutsutaan tarkastuksiin ja hoitoon hoidontarpeen mukaisesti. Paikkakunnalle muuttaneet alle kouluikäiset lapset eivät saa automaattisesti kutsua, vaan vanhem­pien tulee varata aika ensimmäiselle käynnille. Hoito on alle 18-vuotiaille maksutonta.

Peruuttamattomasta ajasta peritään 50,80 € kaikilta 15-vuotta täyttäneiltä.

Mäntsälän terveysaseman hammashoitola

Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä
Ajanvaraus ma–to 8–11 ja 12–15, pe 8–11 ja 12–14
puh. 040 314 5584
toimisto.hammas(at)mantsala.fi

Huom! Ajanvaraukseen liittyviä asioita ei voi hoitaa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Uutta! Asioi verkossa

Suun terveydenhuollon sähköisessä ajanvarauspalvelussa voit tarkastella varauksiasi, siirtää tai perua varatun aikasi tai varata itsellesi tarkastusajan, mikäli sinulle suunniteltu yksilöllinen hoitoväli on täyttymässä ja olet sopinut lääkärisi kanssa seuraavasta tarkastuksesta. Ajanvarausmahdollisuus avautuu 3 kk ennen suunniteltua tarkastusaikaa. Voit myös hallinnoida alle 10-vuotiaiden huollettaviesi aikoja. Palvelu koskee toistaiseksi vain Mäntsälän hammashoitolaa.

easiointi  

Pornaisten terveysaseman hammashoitola

Latiskantie 3, 07170 Pornainen
Ajanvaraus ma–pe klo 8–11
puh. 040 314 5806

Ajanvarauksen takaisinsoittojärjestelmä

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Kiireettömissä asioissa ma–pe klo 8–11 suosittelemme jonottamaan jättääksenne soittopyynnön takaisinsoittojärjestelmään.
Takaisinsoittojärjestelmän tiedote kytkeytyy päälle noin 40 sekunnin kuluttua soiton aloituksesta. Hoitaja soittaa takaisin saman iltapäivän aikana. Yksi soitto riittää jättämään numeronne järjestelmään.

Särkytapauksissa on toivottavaa jonottaa ajanvarauksen vapautumista, jotta aika toimenpiteeseen saadaan järjestettyä samalle päivälle.

Vastaava hammaslääkäri
Petra Hyvönen
puh. 040 314 5584, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi

Uutta! Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilun valintaportaali

Valintaportaalissa voit valita valinnanvapauskokeilun piiriin kuuluvan suun terveydenhuollon palveluntuottajasi sähköisesti. Palveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.  

https://keski-uusimaa.vaana.fi/

Ilmoitustaulu

Mustijoen sosiaali- ja terveyspalveluiden suun terveydenhuolto on liittynyt kansalliseen Potilastiedon arkistoon:

Mustijoen sosiaali- ja terveyspalveluiden suun terveydenhuolto (Mäntsälä ja Pornainen) on liittynyt Kelan ylläpitämään Potilastiedon arkistoon 31.5.2017.

Käyttöönoton jälkeen myös suun terveydenhuollon potilastiedot ovat asiakkaan katsottavissa Omakanta-palvelun kautta (www.kanta.fi). Hoitotietoja näkyy palvelussa käyttöönoton ajankohdasta lähtien. Potilastiedon arkistoon liittymistä (31.5.2017) edeltävät, aiemmat terveystiedot eivät ole nähtävissä Omakannan kautta. Terveystiedot ovat potilaan suostumuksella terveydenhuollon käytettävissä muissakin palveluissa.

Automaattinen tekstiviestimuistutus:
Sinulle lähetetään automaattinen muistutus 24 tuntia ennen hoitokäyntiä ilmoittamaasi, asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Puhelinnumerosi tarkistetaan hoitokäyntisi yhteydessä. Numeroita ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tekstiviestimuistutukseen ei voi vastata. Halutessasi voit kieltää muistutuksen lähettämisen.

Takaisin ylös