Menu

Sähköinen asiointi / työterveyshuolto (eTerveys)

eTerveys3

TERVETULOA TYÖTERVEYSHUOLLON SÄHKÖISIIN PALVELUIHIN!

eTerveys on Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa sähköisiä terveyspalveluita työterveyshuollon asiakkaille.

Työterveyshuollossa voit web-portaalin kautta:

  • varata ajan työterveyshoitajalle terveystarkastukseen tai lyhyelle terveydenhoito- tai sairausvastaanottokäynnille (20 min.)
  • jos kyseessä on sairausvastaanottokäynti, tarkista työnantajaltasi tai työterveyshuollosta, kuuluuko sairaanhoito työterveyshuollon sopimuksen piiriin.
  • lähettää web-viestejä työterveyshoitajallesi.
  • päivittää yhteystietosi.

Sähköistä asiointia käytetään web-portaalin kautta. Jotta voit käyttää palvelua, Sinulla tulee olla pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Web-portaaliin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.

Sähköisen asioinnin tiedot tallentuvat sähköiseen terveyskertomukseen ja ovat osa Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon henkilörekisteriä kuten asiakkaan muutkin tiedot.

Sähköisen asioinnin (eTerveys) käyttöohje

Sähköisen asioinnin palvelusta voit lähettää palautetta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä sovellustukeen
 Ma-To klo 8-15 ja Pe klo 8-14 puh. 040 314 5881 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

 

Takaisin ylös