Menu

Sähköinen asiointi/ Hoitotarvikejakelu (eTerveys)

eTerveys3

TERVETULOA HOITOTARVIKEJAKELUN SÄHKÖISIIN PALVELUIHIN!

eTerveys on Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa sähköisiä palveluita hoitotarvikejakelun  asiakkaille.

Hoitotarvikejakelussa voit web-portaalin kautta:

  • täyttää hoitotarvike- ja diabetestarvike tilauslomakkeet
  • päivittää yhteystietosi

Sähköistä asiointia käytetään web-portaalin kautta. Jotta voit käyttää palvelua, Sinulla tulee olla pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Web-portaaliin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.

Sähköisen asioinnin tiedot tallentuvat sähköiseen terveyskertomukseen ja ovat osa Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon henkilörekisteriä kuten asiakkaan muutkin tiedot.

Sähköisen asioinnin (eTerveys) käyttöohje

Alaikäisen tai täysi-ikäisen puolesta asiointi

Mikäli et pysty asioimaan henkilökohtaisesti, voit täyttää kirjallisen puolesta asioinnin valtuutuksen ja palauttaa sen hoitotarvikejakeluun.

Puolesta asioijan tiedot tallennetaan potilastietojärjestelmään/potilasrekisteriin, koska vahva sähköinen tunnistautuminen tarkistaa henkilötunnuksen potilastietojärjestelmästä. Valtuutuksen voi peruuttaa milloin tahansa ja siitä tulee ilmoittaa Mäntsälän/Pornaisten terveysasemalle. Voit tulostaa asiointivaltuutuksen ja palauttaa allekirjoitettuna Mäntsälän tai Pornaisten terveysasemalle.

Näin käytät palvelua:

  1. Anna suullinen lupa sähköisten palveluiden käyttöön. Luvan voi antaa vastaanotolla tai puhelimitse. Antamasi lupa kirjataan potilastietojärjestelmään.

  2. Kirjaudu web-portaaliin verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella Mäntsälän kunnan nettisivuilta Sähköinen asiointi(eTerveys)-kohdasta

  3. Valitse täytettävä tilauslomake etusivun Lomakkeet-kohdasta. Kun tilauslomake on lähetetty, saat vahvistuksen näytölle.

  4. Kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä

Sähköisen asioinnin palvelusta voit lähettää palautetta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ongelmissa voit ottaa yhteyttä sovellustukeen  Ma-To klo 8-15 ja Pe klo 8-14 puh. 040 314 5881 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takaisin ylös