Menu

Mustijoen terveyspalvelut

Kun tarvitset hoitoa sairauteen tai vammaan, ota yhteyttä oman alueesi terveysasemalle (Mäntsälän ja Pornaisten terveysasemat).

Hoitaja arvioi aina ensin tilanteesi ja ohjaa sitten oikeaan hoitopaikkaan. Arvioinnin perusteella potilas voi saada esimerkiksi sairauden kotihoito-ohjeet tai vastaanotto- tai puhelinajan hoitajalle tai lääkärille.

Käytössämme on sähköinen eTerveyspalvelu. eTerveys on Mäntsälän kunnan (Mustijoen sosiaali- ja terveyspalveluiden) suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa terveyspalveluita vastaanoton, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolan, äitiys- ja lastenneuvolan sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon asiakkaille. Lue lisää

Ajanperuutus:
Mikäli et pääse vastaanotolle tai et tarvitsekaan vastaanottoaikaa, voit perua vastaanottosi edellisenä päivänä joko sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla ajanvaraukseen. Peruuttamattomasta lääkärin vastaanottoajasta peritään 50,80 euron maksu. 

Mäntsälä kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Hyvinkään sairaanhoitoalueeseen. Sairaalat: Hyvinkään sairaala, Kellokosken sairaala, HYKS ja Päijät-Hämeen keskussairaala.

Pornainen kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Porvoon sairaanhoitoalueeseen. Sairaala: Porvoon sairaala.

Terveyskirjasto

Ajankohtaista

Huom! Kotisivuja uudistetaan parhaillaan, pahoittelemme mahdollisia häiriöitä ja puutteita sivuston sisällössä.

Neuvokaspiste Citymarketin aulassa ma ja ke klo 10-12

Valinnanvapauskokeilun valintaportaali

Silmänpohjakuvaukset Mäntsälässä viikoilla 11, 24, 41 ja 49 ja
Pornaisissa viikolla 13

Terveyspalveluiden esite

esitekuvake

Takaisin ylös