Menu

Tapahtumat

KÄVELYKIPINÄ
lauantai, 22. toukokuu 2021 09:00 - 14:00

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui. Mukaan kutsutaan niin nuoret kuin iäkkäämmätkin, niin kuntoilijat kuin ”sohvaperunatkin”.

Kävely on helppoa, turvallista ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä! Tapahtumaan osallistumiseen ohella kannustetaan kävelemään paitsi koko toukokuu, myös koko kevät ja syksy. 
Tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan Kävelykilometrikisaan ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään ja kesän ajan. Kävelemisestä voi tehdä myös kirjallista päiväkirjaa, jonka voi palauttaa liikuntapalveluille syksyllä!

Mäntsälän yhteinen joukkue: Mäntsälän Kipinä
Osallistumiskoodi: mäntsälä2021

Linkki kilometrien kirjaamiseen: https://kavelykilometrikisa.fi/

Mäntsälän kunta järjestää Kävelykipinä -tapahtuman Mäntsälä-joen varrella huomioiden ajankohdan koronarajoitteet. Tapahtumaan voi liittyä yksin tai omalla ryhmällä kävellen klo 9 -14 välillä haluamaansa aikaan. Opastetut reitit ovat 6 / 4 / 2 km Kirsikkapuiston ja Pohjanpuiston välillä paikoitellen molemmin puolin joen vartta. Reitin varrella on myös kulttuuriopasteita ja musiikkia Ruustinnan Kammarin terassilla, josta kävelijät saavat kahvi- ja mehutarjoilun take-awayna.

Kulttuuriopasteita Mäntsälän historiallisista rakennuksista ja nimetyistä kaduista on kävelyreittien varrella. Live-musiikkia soitetaan klo 10-14 välillä Ruustinnan Kammarin terassilla. Esiintymässä mm. Timo Vesterinen duo, Tommy Huovinen duo, Jiri Uronen ja Lucky 313. Musiikkia on suomalaisesta popista, laulelmista aina raskaampaan rokkiin.

Tapahtumasta tarkempaa tietoa Mäntsälän kunnan liikuntapalvelujen ja Mäntsälän kunnan kulttuuripalvelujen facebook-sivuilla.

Suositellut ajankohdat:
klo   9 - 11: ikäihmiset ja seniorit
klo 12 - 14: Työikäiset, nuoret ja lapset

Ohjelmasta ja kävelystä lisätietoa: vapaa-aikapalvelut - Teemu Aimia p. 040-3145 387  tai Satu Karjalainen p. 040-3146 723

Lisätietoa: KÄVELYKIPINÄSTÄ

Paikka : Mäntsälä-joki, keskusta

Mäntsälän kunnan vapaa-aikapalvelut

Takaisin

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita Mäntsälän alueen tapahtumasta »

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös