Menu

Tapahtumat

Siskojen ja Simojen Runoluuri
Mistä: tiistai, 6. huhtikuu 2021 -  08:00
Mihin: keskiviikko, 12. toukokuu 2021 - 17:00

Siskot ja Simot järjestää Runoluuri-tempauksen, joka on puhelimitse tapahtuva, kahden ihmisen vuorovaikutuksellinen kohtaaminen runon äärellä. Puhelimessa lausuttu runo on tapa osoittaa välittämistä ikäihmisille aikana, jolloin emme pääse kohtaamaan kasvotusten.

Runoa voi toivoa itselleen ikäihminen, joka kaipaa arkeensa ripauksen lyriikkaa. Runopuhelua toivoa puhelimitse numerosta
09-3152 4400 (puhelun hinta: pvm/mpm). Ilmoittautumisia voi soittaa puhelimitse 6.4.–12.5. ma–to klo 9–12. Voit toivoa runoa seuraavista teemoista: ilo ja onni, isänmaa, luonto, perhe ja koti tai rakkaus ja ystävyys. Puhelinsoitolle voi toivoa myös sopivaa ajankohtaa.!

Etsimme myös vapaaehtoisia runopuheluiden soittajia. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi keikkakalenteristamme www.siskotjasimot.fi/keikkakalenteri. Kaikki vapaaehtoiset ohjeistetaan tehtävään ja heidän käytössään on Siskojen ja Simojen sekä asiantuntijoiden koostama runopankki, johon saa pääsyn ilmoittauduttuaan mukaan. Sinun ei tarvitse olla mestaritulkitsija tai riiminiekka, vaan kohtaamisen ilo riittää.

Runoluuri tuo iloa poikkeuksellisena aikana ja tarjoaa mieltä lämmittävän hetken luurin molemmissa päissä.

Sanotaan se siis runolla: Minä välitän!

Paikka : Mäntsälä
Yhteystieto : 050 544 5266

https://www.siskotjasimot.fi/runoluuri/

Takaisin

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita Mäntsälän alueen tapahtumasta »

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös