Menu

Tapahtumat

Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) verkkokonsertti
maanantai, 22. maaliskuu 2021 00:05 - 23:55

Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) verkkokonsertti AUF-kunnille

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) ja Bravade-nokkahuilukvartetti vievät kuulijat Helsingin Kaapelitehtaan salista aikamatkalle 1500–1700-luvuille renessanssin- ja barokinajan Italiaan ja Saksaan. Välissä käväistään nykyajan Suomessakin ja kuullaan uutta nokkahuilukvartetille sävellettyä musiikkia.

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) on vakiinnuttanut asemansa osaksi suomalaista orkesterikenttää. FiBO on vuosien varrella työskennellyt alan merkittävimpien solistien ja liidereiden kanssa monipuolisen ohjelmiston parissa. Ytimessä on barokkimusiikki, mutta orkesteri tarttuu usein myös muiden aikakausien teoksiin varhaisbarokista aina varhaisromantiikkaan asti. FiBO soittaa myös barokkiorkesterille sävellettyä uutta musiikkia ja on kantaesittänyt useita tilaamiaan teoksia. Ydinkokoonpanon muusikot esiintyvät usein myös kamarimuusikkoina. Laajimmillaan orkesteria kuullaan sinfoniaohjelmiston parissa tai oopperaesityksissä.

Bravade on renessanssinokkahuiluihin perehtynyt, aktiivisesti toimiva ja valovoimainen nokkahuilukvartetti. Toimintansa tämä vanhan musiikin ammattilaisista koostuva yhtye aloitti vuonna 2004. Bravaden tavoitteena on esitellä kuulijoilleen nokkahuilumusiikin laajaa kirjoa ja tuoda esiin upeiden soittimiensa sävyjä ja mahdollisuuksia. 

Konserttitallenteella Bravade soittaa sekä kvartettina että yhdessä FiBOn kanssa. Nautinnollista konserttia!

Tämä verkkokonsertti on osa AUF-hanketta, jossa kolme orkesteria – Kamariorkesteri Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Suomalainen barokkiorkesteri FiBO – tuottavat konsertteja yhteistyössä kuntien kanssa. Vuoden 2021 kuntakumppaneina ovat Askola, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Loviisa ja Pukkila.

FiBO – Suomalainen barokkiorkesteri konsertoi

Perjantaina 19.3. klo 19.00 Tämä on konserttilinkki (youtube).

Ilmainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan. Konsertin järjestelyt ja yhteistyö: Mäntsälän musiikkiopisto ja kunnan kulttuuripalvelut sekä kirjastopalvelut. Konsertti on julkaistu Mäntsälän kunnan kirjaston youtube-kanavalla.

Arvostamme palautettasi, se auttaa meitä kehittämään verkkokonserttejamme jatkossa. Katso kyselyn linkki konsertin julkaisussa. Kysely on aktiivinen 19.3. klo 18.00 – 30.3. klo 13.00

Paikka : Verkkokonsertti (kirjaston youtube kanava ) katso linkki tiedotteessa

Lisätietoja:

Kunnan kulttuuripalvelut tai Porvoon musiikkiopisto Mäntsälä

Yhteistyössä mukana kunnan kirjastopalvelut (kirjaston youtube-kanava).

Takaisin

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita Mäntsälän alueen tapahtumasta »

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös