Menu

Tapahtumat

Vertaset ja vertaiset, omaishoitajien vertaistukiryhmät
torstai, 5. maaliskuu 2020 10:00 - 12:00

VERTASET-ryhmä on Sinulle, jolla läheisen sairastuminen ja tukeminen ovat vielä aika uusia asioita. Vertaistapaamisissa voit vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, saada tietoa sekä virkistäytyä toisten samassa, uudessa elämäntilanteessa olevien läheistään hoitavien seurassa ja kahvikupposen äärellä.

VERTAISET-ryhmä on puolestaan Sinulle, jolla läheisen sairastuminen ja tukeminen on ollut osana elämää jo hieman pidemmän ajan. Vertaistapaamisissa voit vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, saada tietoa sekä virkistäytyä toisten, jo hieman pidempään samassa elämäntilanteessa olevien läheistään hoitavien seurassa ja kahvikupposen äärellä.

Ryhmät ovat kaikille erilaisissa omaishoitotilanteissa oleville avoimia, myös ilman virallista omaishoitosopimusta läheistään hoitaville ja mukaan voi tulla silloin kun se itselle sopii. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetulleita ovat myös omaishoitaja ja hoidettava yhdessä niillä kerroilla, kun omaishoitajille ja omaishoidettaville on mahdollisuuksien mukaan järjestetty omat ryhmänsä, joissa on omat vetäjät. Tiedustelut läheisten ryhmän toteutumisesta aina ennen ryhmäkertaa Eija Liljavirralta. Kahvimaksu 2€/kerta sisältää kahvin/teen sekä suolaisen ja makean kahvileivän.

Molempien ryhmien tapaamiset klo 10-12 Toimitila Treffin eri tiloissa, os. Keskuskatu 11 B, alakerta

Lisätietoja ryhmien ohjaajilta:

Eija Liljavirta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 5770410 & Heidi Puumalainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puh. 050 3066 812  

Takaisin

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita Mäntsälän alueen tapahtumasta »

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös