Menu

Tapahtumat

Supertanssiaiset Suurlavalla
perjantai, 10. toukokuu 2019 19:00 - 23:00

Kulttuuriviikon Supertanssiaiset 

Mäntsälän kunnan kulttuuripalvelut järjestää Suurlavan kanssa kulttuuriviikolla perjantaina 10.5.2019 klo 19.00-23.00 Supertanssiaiset kahden ison orkesterin voimin. Luvassa on tanssimusiikkia kaikelle kansalle traditionaalisesta afroamerikkalaisesta musiikista swingiin, lattariin, tangoon, valssiin ja humppaan. 

Alvi’s Dixie Stompers  soittaa traditionaalista iloisesti svengaavaa  Dixielandia, joka oli 19-luvun alun tanssimusiikkia New Orleansissa leviten nopeasti koko USA:han ja Eurooppaan. Solistina on bassobariton Pasi Saarelma, joka tyylittelee musiikkia legendojen tapaan. Tämän musiikin tunnetuimmat legendat ovat Louis Armstrong, Kid Ory, George Louis ja King Oliver. 

Barbeque Jazzbandin ohjelmisto on hyvin monipuolinen. Se sisältää lähinnä nykyajan tanssimusiikkia, mm. tangoa, swingiä, lattaria, rockia ja humppaa. Orkesterin tanssiohjelmaan kuuluu esim. ranskalainen sangsong Erja Uiton laulamana alkuperäiskielellä. Hänen äänensä taipuu myös erinomaisesti swing- ja latinalaismusiikin tulkintaan. Tämän musiikin tunnetuimpia legendoja ovat Edit Piaf, Nat King Cole, Ella Fizgerald, Frank Sinatra ja Olavi Virta. 

Suurlavan ravintola on avoinna tarjoten juomia ja herkkuja yleisölleen tanssinpyörteiden lomassa. Pääsylippuja myydään ovella ja Kirjakauppa KIPASSA. Lipun hinta 20 euroa.  

Pöytävaraukset puh 040-5956667 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                               

Paikka : Suurlava, Maisalantie 7 Mäntsälä

Järjestää kunnan kulttuuripalvelut

Takaisin

Tapahtumien ilmoittaminen

Ilmoita Mäntsälän alueen tapahtumasta »

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös