Menu

Sosiaali- ja terveyspalveluiden @mantsala.fi sähköpostiosoitteet lakkaavat toimimasta 28.2.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntaloppuiset sähköpostiosoitteet (esim. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) lakkaavat toimimasta 28.2.2019 ja sähköpostia lähetetään tämän jälkeen vain @keusote.fi-loppuisiin osoitteisiin. Tämä koskee niin henkilöstön kuin yksiköiden sähköpostiosoitteita. Kun lähetät sähköpostia kuntaloppuiseen sähköpostiosoitteeseen (1.3.2019 jälkeen), niin viesti ei siirry sieltä enää henkilön tai yksikön @keusote.fi osoitteeseen, kuten ne ovat tähän asti siirtyneet. Saapuneesta viestistä ei mene tietoa vastaanottajalle, ja viestin lähettäjä saa ainoastaan tiedon, että osoite ei ole käytössä.

Sähköpostiosoitteet eivät välttämättä ole muuttuneet ”yksi yhteen”, eli samanmuotoisiksi, koska kuntayhtymässä on samannimisiä henkilöitä ja samannimisiä yksiköitä. Yhteystietojen löytyminen voi kohdittain olla haasteellista, koska tietoa löytyy sekä jäsenkuntien että kuntayhtymän verkkosivuilta. Tietoja päivitetään pääsääntöisesti vain kuntayhtymän sivuille. Jäsenkuntien verkkosivujen asiasisällöt sekä yksiköt ja puhelinnumerot ovat kuitenkin säilyneet ennallaan, ainoastaan esimiesten kohdalla on tullut joitain muutoksia.

Kuntayhtymän verkkosivujen rakennetta ja sisältöjä täydennetään koko ajan. Tarkoituksena on, että jatkossa kaikki sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvä tieto on löydettävissä yhdestä paikasta, kuntayhtymän verkkosivuilta (linkki). Jäsenkuntien verkkosivuilta sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot poistuvat nykyisessä laajuudessaan, kun kaikki tarvittava tieto on siirretty kuntayhtymän sivuille.

Palautetta voi antaa monin eri tavoin

Asiakaspalaute kannattaa ensisijaisesti lähettää kuntayhtymän verkkosivujen (linkki) kautta, jolloin se tavoittaa parhaiten ja nopeimmin asiasta vastaavan tahon. Verkkosivujen kautta lähetetyt asiakaspalautteet välitetään keskitetysti eteenpäin oikealle henkilölle, sen yksikön esimiehelle tai palvelualueelle, jota palaute koskee. Palautetta voi antaa nimettömänä tai yhteystietojen kanssa, jos haluat vastauksen palautteeseesi.

Asiakaspalautetta voi antaa myös perinteisillä tavoilla, kirjeitse tai suullisesti. Kirjeposti lähetetään osoitteeseen: Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, PL 46, 05801 Hyvinkää. Aina ei tarvitse palautetta antaa kirjallisesti, vaan sitä voi antaa myös suullisesti, paikan päällä. Positiivista ja rakentavaa palautetta voi antaa suoraan yksittäiselle työntekijälle tai vietäväksi yksikköön, jonka toimintaa palaute koskee.

Palautteiden avulla meidän on mahdollista kehittää toimintaamme ja korjata epäkohtia. Palautteesi on meille siis tärkeää ja otamme sitä vastaan enemmän kuin mielellämme!

Takaisin ylös