Menu

Suun terveydenhuollon valintaportaali avautuu 12.3.

Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilun valintaportaali avautuu maanantaina 12.3. klo 8.00!

Valintaportaalissa voi tehdä suun terveydenhuollon palveluntuottajan valinnan sähköisesti. Kirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Puhelimitse valintaa ei voi tehdä.

Täältä löydät suun terveydenhuollon kokeilun usein kysytyt kysymykset ja mukana olevat palveluntuottajat. Kokeilussa mukana olevilta palveluntuottajilta kerätään ajantasaista laatuvertailutietoa asiakkaan valinnan tueksi koko kokeilun ajan. Täältä löydät koosteen tämänhetkisestä laadun vertailutiedosta sekä yksityiskohtaisemmat tiedot mittaristosta ja laadun vertailussa käytetyistä kysymyksistä.

Valinnan voi tehdä myös kunnan hammashoitolassa tai kokeilussa mukana olevan suun terveydenhuollon palveluntuottajan toimipisteessä. 

Vaikka palveluntuottajia on tällä hetkellä vain Hyvinkäällä ja Järvenpäässä, kokeilun puitteissa kuntalaiset voivat halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa yli kuntarajojen. Palveluntuottajien haku on auki koko valinnanvapauskokeilun ajan ja uusia palveluntuottajia voi tulla mukaan myöhemminkin. Näistä tiedotamme myös aina erikseen.  

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset yleisneuvontaa valinnanvapauskokeiluun ja valinnan tekemiseen liittyen, verkkosivuilla www.keski-uudenmaansote.fi/valinnanvapaus olevassa chatissä vastataan kuntalaisten kysymyksiin pääsääntöisesti arkisin ma–pe klo 10–14. Muina aikoina chattiin voi jättää viestin. Viesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa neuvontapuhelimeen puh. 019 459 2625, arkisin ma–to 9–15 ja pe 9–12. Numerossa on takaisinsoittopalvelu.

Takaisin ylös