Menu

Tieto- ja viestintäteknologia (TVT) opetuksessa

Kuvaa klikkaamalla pääset edisonin opetus sivulle

Tieto- ja viestintäteknologian (TVT:n) opetuskäytölle on laadittu oma sivusto Peda.netiin.

Mäntsälän kouluissa on vuonna 2015 otettu käyttöön oppimisalusta Edison, joka on käytössä jo useissa Kuuma-kuntien kouluissa.

Edisonia voidaan käyttää esimerkiksi sähköisen oppimateriaalin jakamiseen, tehtävien tekemiseen ja palauttamiseen sekä yhdessä oppimiseen ja -työskentelyyn.

Edison on yhdistetty Microsoft Office365 -pilvipalveluun. Pilvipalvelu mahdollistaa pääsyn omiin tallennettuihin tiedostoihin päätelaiteriippumattomasti omilla tunnuksilla myös koulun ulkopuolella.

Oppilaat saavat yhden henkilökohtaisen tunnuksen ja salasana, joilla kirjaudutaan koulujen tietokoneille, Edisoniin, Office 365:een ja Wilmaan. Office 365:n kautta kaikki oppilaat saavat sähköpostiosoitteen, joka on muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tunnus voi poiketa tästä, jos kunnassa on useampia samannimisiä oppilaita.

Edisonin ja pilvipalveluiden sekä Wilman käyttöä harjoitellaan koulussa.

Tieto- ja viestintäteknologiaa pyritään käyttämään kaikilla vuosiluokilla ja kaikissa oppiaineissa monipuolisesti, silloin kun sen käyttö on tarkoituksenmukaista.

Mahdollisesta omien laitteiden käytöstä opetuksessa sovitaan yhdessä huoltajien kanssa.

Lisäksi Office 365:n kautta on mahdollista asentaa omalle kotikoneelle ilmaiseksi Microsoft Office 2016.

Kuvaa klikkaamalla pääset edisonin sivulle

 

TVT-linkkejä

Wilma

Edison

Sähköposti (edu.mantsala.fi)

O365

 

Rekisteriselosteet

Primus (Wilma, Kurre)

Edison

Takaisin ylös