Menu

Nuorisotilat

 Nuorisotila Monis                                                                  

Kuva monitoimitalosta.

Nuorisotila aukeaa taas pitkän tauon jälkeen. Ovet ovat avoinna 3.-6. luokkalaisille ke ja to klo 14.30-16.30 ja yli 13-vuotiaille ma, ke ja to klo 17-20. Paikan päällä voi olla maksimissaan 20 nuorta kerrallaan ja siellä on vahva maskisuositus

nuokku s21

Sinä aikana päivystämme Discordissa ma, ti ja to klo 15-18 ja perjantaisin klo 14-16. Meidän Discord-servulle pääset tästä linkistä www.dircord.gg/peurcv7/ Tule ihmeessä juttelemaan ja höpöttelemään sinne #snurkkaukseen.

Nuorisotila Monis sijaitsee monitoimitalolla, osoitteessa Urheilutie 4, 04600 Mäntsälä.

Nuorisotilalla voit pelata pleikkaria, biljardia, ilmakiekkoa, iWallilla tai pingistä, löhöillä sohvilla ja olla kavereiden kanssa. Nuorisotilalla voi poiketa moikkaamassa tai olla koko illan. Tilaan mahtuu yhdessä isommallakin porukalla. Nuorisotilalla on avoimet ovet nuorille (13-17-vuotiaille) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-20 sekä perjantaisin klo 17-21.

Torstaisin nuorisotila on avoinna vain seiskaluokkalaisille klo 17-20.

3.-6.-luokkalaisille on avointa toimintaa keskiviikkona ja  torstaina klo 14:30-16.30 ja perjantaina klo 15-16.30.

Nuorisotilalla käyminen vaatii yhteystietolomakkeen täyttämistä. Lomakkeen voi ladata tästä tai ottaa mukaan monikselta. Täytetystä lomakkeesta nuori saa nuokkukortin, jota tulee pitää mukana nuorisotilalla käydessä.

Nuorisotilassa järjestetään myös teemailtoja ja erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotetaan kohdassa nuorisopalvelut. Facebookissa kannattaa ottaa Nuoriso-ohjaaja Mäntsälä kaveriksi ja Instagramissa seurata nimimerkkiä moniksen_nuorisotila sekä Snapchatissä nimimerkkiä nuoriso-ohjus, jolloin saat tuoreimmat tiedot nuorisopalveluiden tapahtumista.

monissisalta3    

Varnujen vuoro Moniksella 3.-6. luokkalaisille

Varnujen vuorolla tarkoitetaan 3.-6. -luokkalaisten nuorisotilatoimintaa. Nuorisotilassa voi tehdä läksyjä, tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä tai pleikkaria, olla tietokoneilla, katsoa telkkaa, olla vaan tai osallistua ohjattuun toimintaan. Teemapäiviä nuorisotilassa järjestetään nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Varnujen vuoroon ei tarvitse ennakolta ilmoittautua. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja toiminta on maksutonta. Lisätietoja varhaisnuorten avoimista ovista voit kysyä Snupalta tai Teemulta.

Varnujen vuoro monitoimitalon nuorisotila Moniksella keskiviikosta perjantaihin:

Ke klo 14.30-16.30

To klo 14.30-16.30

Pe klo 15-16.30.

 

Tukikohta

Kunnan entinen nuorisotila Tukikohta (entiseltä nimeltään Hupila) toimii tällä hetkellä kerhotilana, joka sijaitsee Mäntsälän keskustassa Huvitie 3, Seurojentalon yläkerrassa. (Ovi Tukikohtaan löytyy parkkialueen puolelta.)

Tukikohta on paikka, jossa nuoret kokoontuvat pienryhmien ja muiden toimintojen parissa. Toiminnasta tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

starttipaja

Tilojen vuokraaminen

Tiloja voit vuokrata tilavarauksen kautta.

Takaisin ylös