Menu

Nuorisotilat

 Nuorisotila Monis                                                                  

Kuva monitoimitalosta.

Nuorisotila Monis sijaitsee monitoimitalolla, osoitteessa Urheilutie 4, 04600 Mäntsälä.

Nuorisotilalla voit pelata pleikkaria, biljardia, ilmakiekkoa tai pingistä, löhöillä sohvilla, katsella telkkaria ja olla kavereiden kanssa. Nuorisotilalla voi käydä poikkeamassa kahvikupposella tai olla koko illan. Tilaan mahtuu yhdessä isommallakin porukalla. Nuorisotilalla on avoimet ovet nuorille maanantaisin klo 16-20, tiistaisin ja keskiviikkoisin 17-20 ja perjantaisin klo 17-21. Torstaisin on avoin nuorisotila seiskaluokkalaisille klo 17-20. 3.-6.-luokkalaisille on avointa toimintaa tiistaista torstaihin klo 14:30-16.30. Tiistaisin on myös liikuntapalveluiden järjestämä Höntzy Monitoimitalon salissa klo 14.30-15.30.

Nuorisotilassa järjestetään myös teemailtoja ja erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotetaan kohdassa nuorisopalvelut. Facebookissa kannattaa liittyä Nuoriso-ohjaaja Mäntsälän kaveriksi ja Instagramissa seurata nimimerkkiä moniksen_nuorisotila sekä Snapchatissä nimimerkillä nuoriso-ohjus, jolloin saat tuoreimmat tiedot nuorisopalveluiden tapahtumista.

monissisalta3    

Varhaisnuorten Avoimet ovet Moniksella 3.-6. luokkalaisille

Varhaisnuorten avoimille ovilla tarkoitetaan 3.-6. -luokkalaisten nuorisotilatoimintaa. Nuorisotilassa voi tehdä läksyjä, tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä tai pleikkaria, olla tietokoneilla, katsoa telkkaa, olla vaan tai osallistua ohjattuun toimintaan. Noin kerran viikossa nuorisotilassa kokataan tai leivotaan ja välillä askarrellaan. Teemapäiviä nuorisotilassa järjestetään nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Avoimiin oviin ei tarvitse ennakolta ilmoittautua. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja toiminta on maksutonta. Paikalla varhaisnuorten avoimissa ovissa on aina kaksi ohjaajaa. Lisätietoja varhaisnuorten avoimista ovista voit kysyä nuoriso-ohjaaja Laura Sneckiltä tai nuoriso-ohjaaja Suvi Ovaskalta.

Varhaisnuorten Avoimet ovet monitoimitalon nuorisotila Moniksella tiistaista torstaihin:

Ti klo 14.30-16.30, liikuntavuoro salissa klo 14.30-15.30

Ke klo 14.30-16.30

To klo 14.30-16.30

Jos haluat vaikuttaa siihen millaista toimintaa varhaisnuorten avoimissa ovissa järjestetään, niin tule mukaan varhaisnuorten talotoimikuntaan! Varhaisnuorten talotoimikunta on tarkoitettu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille 3.-6.-luokkalaisille. Talotoimikunta pitää kokouksen kerran kuukaudessa. Asiasta voi kysyä lisää nuoriso-ohjaaja Lauralta.

Tiistai-iltapäivisin klo 14.30-15.30 on monitoimitalon salissa varhaisnuorten liikuntavuoro. Liikuntavuorolla temppuillaan ja pelaillaan erilaisia pelejä nuorten toiveiden mukaisesti. Liikuntavuoroa ohjaa vapaa-aikaohjaaja Jukka Welin

 Moniksen aukioloajat keväällä

moniksen aukioloajat kevat 2019

 

Tukikohta

Kunnan entinen nuorisotila Tukikohta (entiseltä nimeltään Hupila) toimii tällä hetkellä kerhotilana, joka sijaitsee Mäntsälän keskustassa Huvitie 3, Seurojentalon yläkerrassa. (Ovi Tukikohtaan löytyy parkkialueen puolelta.)

Tukikohta on paikka, jossa nuoret kokoontuvat työpajan, pienryhmien ja muiden toimintojen parissa. Toiminnasta tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

starttipaja

Tilojen vuokraaminen

Tukikohdan tilojen vuokraamisesta voit kysellä vapaa-aikapäällikkö Anne Kihlmanilta.

 Kuvaa klikkaamalla siirryt sivulle, joka kertoo nuorten palveluohjauksesta.

Klikkaamalla kuvaa siirryt www.nuortenideat.fi sivulle.

Nuorten tukipiste NUTU

Avustukset

Iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma  

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustushakemuslomake ja ohjeet

 

Palautusosoite:

Vinkki
Mäntsälän kunta
Heikinkuja 4
04600 Mäntsälä
 
Takaisin ylös