Menu

Nuorisotilat

 Nuorisotila Monis                                                                  

Kuva monitoimitalosta.

Nuorisotila Monis sijaitsee monitoimitalolla, osoitteessa Urheilutie 4, 04600 Mäntsälä.

Nuorisotilalla voit pelata pleikkaria, biljardia, ilmakiekkoa tai pingistä, löhöillä sohvilla, katsella telkkaria ja olla kavereiden kanssa. Nuorisotilalla voi poiketa moikkaamassa tai olla koko illan. Tilaan mahtuu yhdessä isommallakin porukalla. Nuorisotilalla on avoimet ovet nuorille maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 17-20 ja perjantaisin klo 17-21. Torstaisin nuorisotila on avoinna vain seiskaluokkalaisille klo 17-20. 3.-6.-luokkalaisille on avointa toimintaa tiistaista torstaihin klo 14:30-16.30.

Nuorisotilalla käyminen vaatii Nuokkukorttia. Korttihakemuksen voi joko ladata tästä tai ottaa mukaan monikselta. Nuokkukortteja vaaditaan kävijöiltä viikosta 37 eteenpäin.

Liikuntapalvelut järjestävät 3.-6. luokkalaisille Höntzy-vuoron Monitoimitalon salissa tiistaisin klo 14.30-15.30 ja keskiviikkoisin klo 15-16.30 ohjatun kuntosalivuoron yläkoululaisille. Nämä vuorot alkavat viikolla 37 (10.9. ja 11.9.).

Nuorisotilassa järjestetään myös teemailtoja ja erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotetaan kohdassa nuorisopalvelut. Facebookissa kannattaa ottaa Nuoriso-ohjaaja Mäntsälä kaveriksi ja Instagramissa seurata nimimerkkiä moniksen_nuorisotila sekä Snapchatissä nimimerkkiä nuoriso-ohjus, jolloin saat tuoreimmat tiedot nuorisopalveluiden tapahtumista.

monissisalta3    

Varnujen vuoro Moniksella 3.-6. luokkalaisille

Varnujen vuorolla tarkoitetaan 3.-6. -luokkalaisten nuorisotilatoimintaa. Nuorisotilassa voi tehdä läksyjä, tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä tai pleikkaria, olla tietokoneilla, katsoa telkkaa, olla vaan tai osallistua ohjattuun toimintaan. Teemapäiviä nuorisotilassa järjestetään nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Varnujen vuoroon ei tarvitse ennakolta ilmoittautua. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja toiminta on maksutonta. Lisätietoja varhaisnuorten avoimista ovista voit kysyä Snupalta tai Teemulta.

Varnujen vuoro monitoimitalon nuorisotila Moniksella tiistaista torstaihin:

Ti klo 14.30-16.30, liikuntavuoro salissa klo 14.30-15.30

Ke klo 14.30-16.30

To klo 14.30-16.30

Tiistai-iltapäivisin klo 14.30-15.30 on monitoimitalon salissa varhaisnuorten liikuntavuoro. Liikuntavuorolla temppuillaan ja pelaillaan erilaisia pelejä nuorten toiveiden mukaisesti. Liikuntavuoroa ohjaa vapaa-aikaohjaaja Teemu Aimia. HUOM! Höntzy-vuorot alkavat vasta 10.9.

 Moniksen aukioloajat syksyllä

moniss19

 

Tukikohta

Kunnan entinen nuorisotila Tukikohta (entiseltä nimeltään Hupila) toimii tällä hetkellä kerhotilana, joka sijaitsee Mäntsälän keskustassa Huvitie 3, Seurojentalon yläkerrassa. (Ovi Tukikohtaan löytyy parkkialueen puolelta.)

Tukikohta on paikka, jossa nuoret kokoontuvat työpajan, pienryhmien ja muiden toimintojen parissa. Toiminnasta tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

starttipaja

Tilojen vuokraaminen

Tukikohdan tilojen vuokraamisesta voit kysellä vapaa-aikapäällikkö Anne Kihlmanilta.

 Kuvaa klikkaamalla siirryt sivulle, joka kertoo nuorten palveluohjauksesta.

Klikkaamalla kuvaa siirryt www.nuortenideat.fi sivulle.

Nuorten tukipiste NUTU

Avustukset

Iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma  

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustushakemuslomake ja ohjeet

 

Palautusosoite:

Vinkki
Mäntsälän kunta
Heikinkuja 4
04600 Mäntsälä
 
Takaisin ylös