Menu

Mäntsälä-pyörät

11 kaupunkia ja kuntaa haluavat tarjota maksutonta kaupunkipyöräilyä kesäkauden avauskampanjassaan. Ennennäkemättömällä laajuudella toteutettava kampanja haluaa kutsua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä. “Nyt on juuri oikea aika ottaa pyörä alle ja piipahtaa vaikka paikallisessa kivijalkaliikkeessä tai tavata ystäviä pyöräretkellä, turvallisesti.” toteaa pyörätoimittaja KaaKau Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Repo ja jatkaa “Maksuttomuus on hieno ele kumppanikunnilta startata kestävällä tavalla kohti kesää.”

Mukana kampanjassa ovat:

Hamina, Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mäntsälä, Porvoo, Raasepori sekä Riihimäki.

Kampanja kestää 1.5. - 9.5. Maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia. Pidempään kestävät vuokraukset laskutetaan normaalin hinnaston mukaan. Maksuttomia vuokrauksia voi ottaa rajattoman määrän kampanja-aikana. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella. 

Mäntsälä jatkaa yhteiskäyttöpyöräilyä kolmatta kauttaan. Pandemian hellitettyä ihmisten tarve liikkumiselle ja kohtaamiselle palautuu ja jopa kasvaa. Mäntsälässä valmistaudutaan vilkkaaseen tapahtumakesään tai ainakin loppuvuoteen. Mäntsälä-pyörät palvelevat rautatieasemalta Kapuliin ja muille työpaikka-alueille kulkevia, sekä erityisesti Kulttuurimeijerillä järjestettäviin tapahtumiin saapuvia. Polkupyörän saa näppärästi käyttöönsä myös K-Citymarketilta, Cine Mäntsälästä, linja-autoasemalta, monitoimitalolta ja kunnantalolta.

sara ja joonas(kuva Outi Kampman, Mäntsälän kunta)

Pyörän saa vuokrattua käyttöönsä älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.
Donkey Republic -sovellus (Google Play)
Donkey Republic -sovellus (App Store)

Huolehditaan pyörien puhtaudesta

Mäntsälä-pyörä on epidemia-aikaan hyvä väline liikkua paikasta toiseen. Pyörien kosketuspintojen puhdistukseen tulee kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota. KaaKaun työntekijät pyyhkivät ja pesevät pyöriä normaalien tasauskierrosten yhteydessä entistä tehokkaammin. Sovelluksesta löytyy ohjeita pyörien kosketuspintojen puhdistamiseen oman käyttövuoron jälkeen.

Muista seuraavat varotoimenpiteet Mäntsälä-pyörää käyttäessäsi:

  • Käytä pyöräillessäsi käsineitä.
  • Huolehdi käsien hygieniasta.
  • Pidä etäisyys muihin kulkijoihin.
  • Desinfioi myös puhelimesi päivittäin.


Lisätietoja:
Hallintojohtaja Esa Siikaluoma 040 314 5201
(sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

http://kaakau.fi/mantsala/

mntslpyr

Takaisin ylös