Menu

Majoitus

Mäntsälässä voi myös majoittua mukavasti. Erilaisia paikkoja erityyppisiin majoituksiin mm.:

Majatalo Elsa sijaitsee Hirvihaarassa, noin 5 km Mäntsälän keskustassa. Majoituspaikkoja on 15 (2-4 hengen huoneissa). Aamupala sisältyy majoitushintaan. Varaukset kotisivuilta tai puhelimitse. Majatalo Elsa tarjoaa majoitusta yhdeksi tai useammaksi yöksi remontoiduissa ja avarissa tiloissa, koulutus- ja kurssitiloja ja -toimintaa sekä kesäkahvilan toiminnot anniskeluoikeuksineen. Tulossa keväällä 2020 erikseen vuokrattavat sauna- ja takkahuonetilat.

Hotelli Kartanon Meijeri Hirvihaaran Kartanon sisarhotelli on avannut ovensa lokakuussa 2019.
Kartanohotellissa on 10 uutta korkeatasoista ja tunnelmallista majoitushuonetta aivan Mäntsälän keskustassa, vain viiden kilometrin päässä Hirvihaaran kartanolta.
Lisätietoja kartanon asiakaspalvelusta p. 019 688 8255 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hirvihaaran kartano Majoitustilaa 50 henkilölle. Erinomainen kokous- ja juhlakartano konferenssien ja esim. häiden viettoon. Kartanon jälkiruokapöytä ei jätä ketään kylmäksi.

Ruustinnan kammari Majoitus- ja juhlapaikka, joka sijaitsee ydinkeskustassa rauhallisella arvokkaalla historiallisella kirkonmäellä. Majoitustilaa on yhteensä 9
huonetta. Huoneet ovat idyllisiä ja kotoisia 1-3 hengen huoneita. Perheille ja isommille ryhmille on tarjolla kahdessa kerroksessa oleva huoneisto omalla saunalla ja vuoden 2020 alusta alkaen omalla keittiöllä. Tiloihin mahtuu 32 yöpyjää. Jokaisessa huoneessa on oma jääkaappi ja televisio sekä yhteinen tai oma minikeittö. Tiloissa on ilmainen wifi. Yöpyjille  on veloitukseton saunan sekä huvimajan käyttö. Juhlatiloihin mahtuu noin 60 henkeä. Erilaisiin juhliin on myös tarjolla pitopalvelu. Juhlatilaisuuksiin  saa tuoda omat virvokkeet.  Lisätiedot ja varaukset  numerosta 0440 100659.

Pelkkatupa Kortistontilalla Ohkolassa on useampi huone perhe- tai porukkamajoitukseen, lisäksi on pariluhtiaitta neljällä kahden hengen huoneella. Pelkkatupa vastaa laadukasta ja monipuolista maatilamajoitusta. Kokous- ja juhlatilaisuuksiin paikka sopii myös erinomaisesti, sekä palvelultaan että puitteiltaan.

LomaSalmi virkistys- ja kokousmökki n. 20 hengen kokoustamiseen ja majoitus 8-10 hengelle. Tilat sopivat myös perhemajoitukseen.

Villa Koivuhovi majoitus Mäntsälässä Nummisen kylässä Mustijoen varrella. 3 makuuhuonetta (10 + 5 hlöä), Olohuone/ ruokailutila, iso avokeittiö, 2 wc:tä, takkahuone, kylpyhuone yhdellä suihkulla sekä sauna(8-10 hlöä) perinteisellä puukiukaalla. Huvilalla on 10 sänkypaikkaa sekä 5 retki/ varasänkyä. Katso muut lisäpalvelut, mm. sauna, palju, kokoustilaa jne!

Villa Sammalkallio on Mäntsälän Sääksjärvellä sijaitseva juhla-, majoitus-, ja kokouspaikka luonnon keskellä ja maaseudun rauhassa. Tilaan kuuluu päärakennuksen lisäksi ulkosauna, aitta ja vierasmaja. Laaja piha ja puutarha antavat sopivasti väljyyttä korona-ajan juhliin sekä lasten leikkeihin. Istumapaikkoja Sammalkalliolta löytyy 30, mikä on myös vierailijoiden suositus yläraja korona-aikana. Makuupaikkoja on 16. Tilalla toimii myös taidegalleria, jonka maalaukset ovat myynnissä. Villa Sammalkallio on avoinna kesäaikaan toukokuusta syyskuun loppuun, mutta paikan varaamista voi kysyä myös sesonkiajan ulkopuolelta. Tarkemmat tiedot www-sivuilla.

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös