Menu

Majoitus

Mäntsälässä voi myös majoittua mukavasti. Erilaisia paikkoja erityyppisiin majoituksiin mm.:

Hirvihaaran kartano pystyy majoittamaan 50 henkilöä, joten se on erinomainen kokous- ja juhlakartano konferenssien ja esim. häiden viettoon. Heidän jälkiruokapöytänsä ei jätä ketään kylmäksi.

Ruustinnan kammari sijaitsee taas ydinkeskustassa ja on suosittu majoituspaikka. Kahvilassa on 49 asiakaspaikkaa , kabinetissa tilat 10-15 henkilölle.

Gasthaus Wäinölä on suljettu. Gasthaus Wäinölä on Sälinkäällä on persoonallinen hostellin tyyppinen 7 huoneen gasthaus, jonka yhteydessä on 50 hengen baari. Gasthaus Wäinölässä on usein esiintynyt karaokea ja live-esiintyjiä viikonloppuisin.

Pelkkatupa Kortistontilalla Ohkolassa on useampi huone perhe- tai porukkamajoitukseen, lisäksi on pariluhtiaitta neljällä kahden hengen huoneella. Pelkkatupa vastaa laadukasta ja monipuolista maatilamajoitusta. Kokous- ja juhlatilaisuuksiin paikka sopii myös erinomaisesti, sekä palvelultaan että puitteiltaan.

LomaSalmi virkistys- ja kokousmökki n. 20 hengen kokoustamiseen ja majoitus 8-10 hengelle. Tilat sopivat myös perhemajoitukseen.

 

MATKAILUINFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KULTTUURIMATKAILU

Kulttuuripalvelut P. 040-3145 397

Takaisin ylös