Menu

Mäntsälän liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut vastaa kuntalaisille tarjottavien ohjaustuntien järjestämisestä, liikuntatapahtumista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi liikuntapalvelut vastaa urheiluseurojen avustamisesta, liikuntapaikkojen harjoitusvuorojen jakamisesta ja yleisestä kuntalaisten liikuntamahdollisuuksien kehittämisestä.

#Mäntsäläliikuttaa

Valokävely keskustan jokivarressa

Torstaina 23.9.2021 järjestetään Valokävely -tapahtuma keskustan jokivarressa. Vapaa & avoin kävelytapahtuma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kävelyaika klo 18.00 - 20.00. Lähtö- ja maalipaikkana toimii Ruustinnan Kammari. Tapahtumassa on live-musiikkia ja kahvitarjoilu, tervetuloa!

valokvely 2021 netti

Ohjatut liikunnat 2021:

Sisällä järjestettäville tunneille otettiin kauden alussa max 10hlö ja ulkona kokoontumisrajoitus oli 50hlö. Nämä rajoitukset eivät ole enää voimassa, joten kursseille on vapautunut enemmän tilaa. Tunnit ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia & ilmaisia. Tunneilla huolehditaan turvaväleistä (väh. 2m) ja turvallisesta liikunnan toteutuksesta vastuullisten ohjaajien toimesta.

SYKSYN OHJATUT TUNNIT ALKAVAT 30.8.2021. ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE AUKEAA 23.8.2021 OSOITTEESSA: https://kuntapalvelut.fi/mantsala/

syksy 2021 virallinen

Liikuntapalvelut pidättää oikeudet muutoksiin syksyn aikana. Seuraamme korona-ohjeistuksia ja muita rajoituksia tiiviisti ja tiedotamme muutoksista kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.

temppujumppa

Kävelykilometrikilpailu on käynnissä! 

Valtakunnallinen Kävelykilometrikisa on avoin kaikille ja osallistua voit yksin tai porukalla. Kilometrejä kirjataan touko-lokakuun ajan. Helsingin seudun liikenne HSL ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kutsuvat sinut mukaan kävelemään!

  • Kävely parantaa terveyttä ja hyvinvointia.
  • Kävely on päästötön kulkutapa ja auttaa ehkäisemään ilmastonmuutosta, jos teet matkasi auton sijasta jalan.
  • Kävely on olennainen osa joukkoliikenteen käyttöä. Ehkäpä voisit lisätä kävelyä jäämällä pysäkin tai kaksi aiemmin pois kyydistä.
  • Kävelykilometrikisaan osallistumalla työnantaja voi kannustaa työntekijöitään ja myös kunta asukkaitaan liikkumaan enemmän ja voimaan paremmin.

Mäntsälän Joukkue: Mäntsälän Kipinä
Osallistumiskoodi: mäntsälä2021

Kirjaudu palveluun ja kirjaa omat kilometrisi 1.5. - 31.10.2021 TÄÄLTÄ

kvelykisan nettisivumainos 1

Lisätietoja kävelykilometrikilpailusta:

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui. 

Latuyhdistykset, urheiluseurat, kunnat, järjestöt ja liikeyritykset haastetaan järjestämään kävelytapahtumia ja keräämään kilometrejä 4.-25. toukokuuta kaikkialla Suomessa. Mäntsälän Kävelykipinä - tapahtuma järjestetään la 22.5.2021 keskustan jokivarressa klo 9.00 - 14.00. Mukaan kutsutaan niin nuoret kuin vanhatkin, niin kuntoilijat kuin ”sohvaperunatkin”. Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä! #kävelykipinä

Tapahtuman suojelijana toimiin tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kävellään koko kesä! Tapahtumaan osallistumiseen ohella kannustetaan kävelemään paitsi koko toukokuu, myös koko kevät ja syksy. Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan Kävelykilometrikisaan ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään ja kesän ajan.

Liikunnanohjaajat:

Erityisliikunnanohjaaja 
Satu Karjalainen
040 314 6723

Vapaa-aikaohjaaja
Teemu Aimia
040 314 5387

Liikunnanohjaaja
Johanna Nummela
040 314 6791

Liikuntasihteeri
Harri Bister
040 314 5395

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä!

png facebook logo for email marketing you can trust 1000Facebook

instagram logoInstagram

Liikuntapalvelut tiedottaa:

Syksyn 2021 ohjatut tunnit

Ilmoittautuminen kevään ohjatuille tunneille: TÄSTÄ

Tulevat tapahtumat

Torstaina 23.9.2021 Valokävely -tapahtuma keskustan jokivarressa. Vapaa & avoin kävelytapahtuma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kävelyaika klo 18.00 - 20.00. Lähtö- ja maalipaikkana toimii Ruustinnan Kammari. Tapahtumassa on live-musiikkia ja kahvitarjoilu, tervetuloa!

Ilmoita oma tapahtumasi

liikuntatapahtumakalenterissa!

Avustustukset

Urheilustipendit

Harrastestipendit


Hakulomakkeen voi tulostaa:

www.mantsala.fi/lomakkeet

 

Yhteystiedot

Liikuntasihteeri
Harri Bister
040 314 5395

Erityisliikunnanohjaaja
Satu Karjalainen
040 314 6723

Liikunnanohjaaja
Johanna Nummela
040 314 6791

Vapaa-aikaohjaaja
Teemu Aimia
040 314 5387

Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takaisin ylös