Menu

Kunnan omakotitontit

nivos valokuitu mantsala kuntamarkkinointi www 588x110px

Itselleen rakentaville omakotirakentajille Nivoksen valokuituliittymän liittymismaksu sisältyy tontin osto- tai vuokrahintaan määräajan 1.11.2020 – 31.12.2021. Ostaja tai vuokralainen vastaa liittymän kuukausimaksuista. Tämä päätös koskee niitä tontteja, jotka on varattu 1.11.2020 jälkeen.

Omakotitontit luovutetaan vapaalla hakumenettelyllä ensisijaisesti itselleen rakentaville yksityishenkilöille, jotka eivät ole viiden vuoden sisällä saaneet kunnan tonttia.

Uudet vuokrausehdot 1.6.2019 alkaen: Uusien tonttien maanvuokrasopimuksien vuosivuokra lasketaan 5 %:n mukaan tontin maapohjan myyntihinnasta. Tonttien vuokra-aika on uusissa sopimuksissa 40 vuotta. 


Kirkonkylä - Rauhamäki

Kirkonkylän uusi asuinalue lähtee rakentumaan. Jäljellä olevat tontit myönnetään siinä järjestyksessä, kun tonttihakemuksia vastaanotetaan. Tonttihakemus löytyy Lomakkeet -otsikon alta. HUOM: Täydennetty maaperätutkimus tiedostoissa.

Hyökännummi - Linjatiensivu

Uusi alue sisältää 12 tonttia. Jäljellä olevat tontit ovat nyt suoraan haettavissa tonttihakemuksella, joka löytyy Lomakkeet -otsikon alta. Tonttien kerrosluku I tai II kerrosta, rakennusoikeus 130 m2 yhteen tai 180 m2 kahteen kerrokseen.

Hyökännummi - Taruma

Rauhallinen alue, täällä on tarjolla 8 omakotitonttia sekä rinne- että tasamaaratkaisuille. Hyvät kulkuyhteydet ilman liikennemelua. Taruman alue lähellä Kellokosken rajaa.

Kirkonkylä - Lempivaara

Kirkonkylä - Lempivaara I

Lähellä kirkonkylän palveluja tarjolla omakotitontteja tarjolla. Kattomuoto, rakennuksen muoto ja väritys on asemakaavan mukaisesti vapaa. Julkisivun päärakennusmateriaali puu. Min.50%

Kirkonkylä - Männikkö

Mäntsälän kunta myy tai vuokraa omakotitalotontteja Männikön alueelta läheltä rautatieasemaa. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja luontoalueet ovat aivan vieressä. Maastoltaan alue on loivasti kumpuilevaa havu- ja sekametsää.

Itselleen rakentaville omakotirakentajille Nivoksen valokuituliittymän liittymismaksu sisältyy tontin osto- tai vuokrahintaan määräajan 1.11.2020 – 31.12.2021. Ostaja tai vuokralainen vastaa liittymän kuukausimaksuista. Tämä päätös koskee niitä tontteja, jotka on varattu 1.11.2020 jälkeen.

Omakotitontit luovutetaan vapaalla hakumenettelyllä ensisijaisesti itselleen rakentaville yksityishenkilöille, jotka eivät ole viiden vuoden sisällä saaneet kunnan tonttia.

Alueen asemakaava on lainvoimainen ja kunnallistekniikka on rakennettu valmiiksi ja omakotitalotonteille rakentamaan pääsee vaikka heti.

Riihenmäen yhtenäiskoulun laajennus uuteen rakennukseen valmistui 2017.  Tällöin entinen yläkoulu muuttui yhtenäiskouluksi. Vanhempi osa on valmistunut 1998. Uudisrakennuksen valmistumisen jälkeen myös vanhempaa puolta uudistettiin. 

Etäisyydet:

  • keskusta 3 km
  • rautatieasema ja kauppa 1,2 km
  • lähin päiväkoti 1 km
  • lähin yhtenäiskoulu 1,5 km

Kirkonkylä - Männikkö II

Alueella on vapaana viisi tonttia. Neljä tiili- ja yksi puuverhoillulle talolle. 1,5 kerrosta + autotalli/varasto.

Kirkonkylä - Männikkö III

Männikkö III sijoittuu Humaljoentien päähän, alueen koiliskulmalla. Männikkö III ei ole läpikulkua, joten paikka on rauhallinen. Vapaana kaksi tonttia puuverhoilluille omakotitaloille.

tonttien sijainti koko kunta

Taruman esite
Linjatiensivu esite

Lempivaara I esite
Männikkö II esite
Männikkö III esite
Rauhamäki esite

etaisyyskartta kirkonkyla

etaisyyskartta hyokannummi

Mäntsälän ala- ja yläkoulut sekä lukio päivitettävänä

Mäntsälän kunnan päiväkodit ja yksityiset päiväkodit päivitettävänä

Takaisin ylös