Menu

Mäntsälän kunnan kartat

Mäntsälän kunnan karttapalvelun sisältö:

  • Mäntsälän keskustan sekä Hyökännummen taajaman (1:10 000) kartat. Opaskartta päivitetään kerran vuodessa.
  • Haja-asutusalueen opaskartta (1:30 000).
  • Maanmittauslaitoksen maastokartan, josta voit tutkia mm. maaston korkeussuhteita.
  • Maanmittauslaitoksen ilmakuva-aineisto päivittyy rajapintapalvelun kautta. Käytössä uusimmat saatavilla olevat ilmakuvat. Uusimmat 2020 keväältä.
  • Maanmittauslaitoksen taustakartta (Tiet, tienimet, rakennukset osoitenumeroineen, pellot ja aukeat, vesialueet) Aineisto päivittyy wms rajapinnan kautta.
  • Kunnan asemakaavayhdistelmä - päivitetään kerran vuodessa. Ei kelpaa karttaotteisiin.
  • Karttapalvelun vasemmasta reunasta voi valita kartalla näytettäviä palvelukohteita.
  • Karttapalvelun kautta voit lähettää palautetta ja tehdä itselle karttaotteita, johon voi liittää tekstiä ja piirroksia. Valikot löytyvät yläpalkista.

Karttapalvelusta löydät mm. erilaisten kohteiden ja palvelujen sijaintitietoja. Palvelussa toimii myös haku tien nimellä.
Palaute ja parannusehdotukset: kaavasuunnittelija Outi Kampman (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Kartan julkaisulupa tarvitaan, jos opaskartasta tehdään esitteitä opastus-/mainostarkoituksiin tai karttaa käytetään kunnan ulkopuolisilla verkkosivustoilla.
Tiedustelut: paikkatietoinsinööri Janet Nordman (p. 040 314 5452, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Mäntsälän kunnan kartta-aineistojen ylläpito ja kunnallistekniikan suunnittelu ovat EUREF -koordinaatistossa. Käyttöön otettiin ETRS-GK25 tasokoordinaatisto vuonna 2014. Kunnan korkeusjärjestelmänä on 31.12.2018 saakka N60, 1.1.2019 alkaen N2000.

Tekijänoikeus:
Maanmittauslaitoksen karttojen ja ilmakuvien julkaisulupa verkossa:
© Maanmittauslaitos, lupa nro MML/VIR/UUMA/16/08

Muita karttoja:

Google Maps-kartta Mäntsälä (toimii ilman Javan virtuaalisovellusta)
Paikkatietoikkuna -  Palvelusta löytyvät tuore maastokartta ja ilmakuvat. Paikkatietoikkunan karttaikkunassa on katseltavissa jo lähes 900 karttatasoa eri organisaatioilta. Käyttäjä voi säätää vapaasti karttatasojen läpinäkyvyyttä, jolloin eri kartta-aineistoja on helppo tarkastella päällekkäin.
Bing Maps Mäntsälä - mm. laadukas kesäinen ilmakuva Mäntsälästä
Etäisyyskartta - Mäntsälän kunnan keskusta-alueen etäisyyksiä

Lisätietoja aiheesta:
Paikkatietoinsinööri
Janet Nordman
040 3145 452
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takaisin ylös