Menu

KULTTUURIPROJEKTIT

AUF - klassikojen konsertit

Kulttuuripalvelut on mukana alueellisessa kulttuuriministeriön tukemassa AUF-konserttisarjahankkeessa, joka mahdollistaa vuosittain jonkun konsertin orkestereilta: Avanti, UMO ja Fibo. Vuonna 2021 Mäntsälässä on vuorossaan UMON live-konsertit. Suoratoistokonsertteja streamattuna, youtubessa, facebookissa myös toteutuu vuoden aikana mm. FiBOn konsertteja, mutta myös muiden orkestereiden.

Konserteista Mäntsälässä ennakkoon tiedossa: UMO syyskuussa kunnantalon auditoriossa ja Joulukonsertti  joulukuun alussa (paikka vielä avoin, mahd. kirkossa).

Konsertit näkyvät kunnan www-sivujen tapahtumakalenterissa, sekä kulttuuripalvelujen Facebook-tapahtumana rinnakkaisjärjestäjien kanssa.

Kulttuuri kylässä

Seudullinen kulttuurihanke (lue tiedote)

Itäisellä Uudellamaalla on keväällä 2021 käynnistynyt Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä, jonka tavoitteena on löytää uusia tapoja toteuttaa kulttuuritoimintaa itäisellä Uudellamaalla ja erityisesti alueen kylissä ja lähiöissä. Tavoitteena on samalla työllistää alueella asuvia ja toimivia taiteilijoita ja luovan alan ammattilaisia. Hanke laajenee Uudellamaalla ja Mäntsälä on jo mukana.

Tiedottaminen

  png facebook logo for email marketing you can trust 1000FACEBOOK

 Ajankohtaista

meijeri 2020 heinkuu kuva tarja kuusela pieni koko

Kulttuurimeijeri, Meijerin Aukio 1, 04600 Mäntsälä

 Yhteystiedot

Kulttuurisihteeri

Tarja Kuusela

Mäntsälän kunta

Kulttuuripalvelut

Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

puh. 040-3145 397

email: etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi

 

Takaisin ylös