Menu

Koronarajoituksia päivitetty - vaikutukset Mäntsälän kunnan palveluihin ajalla 1. - 31.5.21 

Koronarajoituksia puretaan myös Mäntsälän kunnan palveluissa asteittain.   

Perusopetus ja lukio  

Perusopetuksen vuosiluokat 7-9 palaavat lähiopetukseen maanantaina 3.5.2021 lukien.  

Myös lukio palaa Mäntsälässä lähiopetukseen maanantaina 3.5.2021 lukien.  

Kirjasto  

Kirjasto avataan 3.5.2021 klo 13 lukien omatoimiajan lisäksi myös muilta osin. Maanantaina 3.5. aamulla ei ole omatoimiaikaa tilajärjestelyjen vuoksi.  

Kirjastoauto aloittaa toimintansa koulureiteillä 5.5. lukien ja myös iltareiteillä 10.5. lukien.  

Kirjasto tiedottaa tarkemmin palveluista ja niiden aukioloajoista omilla kotisivuillaan osoitteessa https://www.mantsala.fi/kirjasto  

Nuorisopalvelut: 

Monitoimitalon nuorisotilan käyttö ajanvarauksella. Nuoret varaavat ajan nuoriso-ohjaajilta, tilaan otetaan max. kuusi (6) nuorta + ohjaaja(t). Huomioidaan koronaturvallisuus: kahden metrin turvavälit ja käsihygienia sekä vähintään ohjaajilla kasvomaskit. 

Etsivä nuorisotyöntekijät ja erityisnuorisotyöntekijä jatkavat koronaturvallisia yksilötapaamisia, kuten ovat tehneet koko korona-ajan 

Liikuntapalvelut:  

Monitoimitalon kuntosali ja squash-kentät avataan 3.5.21. Kävijämäärä kuntosalilla rajoitetaan 10 henkilöön kerrallaan. Joulukuussa salin sulkeuduttua voimassa olleiden salikorttien käyttöaikaa jatketaan käyttämättä jääneen ajan verran. 

Monitoimitalon ja koulujen liikuntasalien iltakäyttö avataan vuorokäyttöön 3.5.2021 lukien. Voimassa olevien vuorojen osalta kevään 2021 käyttömaksuja ei peritä, koska salit ovat olleet suljettuina koronarajoituksista johtuen. Tämän perusteella toukokuun 2021 käyttömahdollisuus korvaa joulukuussa 2020 perityt maksut.  

Kaikki sisätiloissa ja ulkokentillä tapahtuva harrastaminen ja toiminta toteutetaan ilman lähikontaktia. Toiminnanjärjestäjän (esim. urheiluseurat) vastuulla on mitoittaa toiminta siten, että toiminnassa voidaan tosiallisesti välttää lähikontaktia. Harrastusryhmän kokoonpanon pitää olla vakiintunut ja perustua ennakkoilmoittautumiseen. Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet käyttävät kasvomaskia muulloin kuin urheilusuorituksen aikana. Otteluja, kilpailuja, turnauksia tai muita vastaavia tapahtumia ei saa toistaiseksi järjestää (ESAVI).  

Ikäihmisille suunnatut ulkoliikuntaryhmät aloittavat 3.5.21, koronaturvallisuus huomioiden. 

Palvelutorin palvelut: 

Palvelupiste Vinkki on avoinna normaalisti, mutta suosittelemme käyttämään sähköisiä palveluita (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai asioimaan puhelimitse, p. 040 314 5273. 

Kela (www.kela.fi) ja Mäntsälän Kodit Oy (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) palvelevat ajanvarauksella. 

Kunnan tiloja ei toistaiseksi voi varata. 

Kunnantalon pääovi on suljettuna toistaiseksi. 

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tarkemmat yhteystiedot www.mantsala.fi  

Takaisin ylös