Menu

Kasvomaskien jako vähävaraisille kuntalaisille jatkossa

Keusote ja alueen kunnat tarjoavat kasvomaskeja vähävaraisille

Keusote jakaa kasvomaskeja vähävaraisille asukkaille THL:n suosituksen mukaisesti yhdessä jäsenkuntiensa kanssa (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula). Tavoitteena on koronaepidemian pahenemisen ehkäiseminen.

Keusoten vähävaraisille jakamien kasvomaskien jakelupaikka ja -ajat ovat muuttuneet Mäntsälässä. Jatkossa Keusote jakaa kasvomaskeja Mäntsälän ja Pornaisten sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan tiloissa, osoitteessa Keskuskatu 4 (alakerta), Mäntsälä.

Jakelu toteutetaan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9–13. Kulku Säästöpankin ja Osuuspankin välisen jalkakäytävän kautta sivuovesta.

Lisätietoja:

  • Anna Laine, työvalmentaja, p. 050 497 0560, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Pasi Solonen, ohjaaja, p. 050 497 0525, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ainokaisa Vesalainen, sosiaaliohjaaja, p 050 497 0555, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kunnan kasvomaskien jako vähävaraisille kuntalaisille:

Helmikuun aikana kasvomaskeja jaetaan Ankkurissa (Keskuskatu 11) :

Maanantaisin klo 9-11 (SRK jakaa)
Tiistaisin klo 16-17 (SPR jakaa)

LIsätietoja: Vuokko Leirimaa, hyvinvointikoordinaattori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

keusotelogomantsalatekstihirvi

Takaisin ylös