Menu

20.5.2020 Mäntsälän kunnan tiedote palvelutorin aukeamisesta

Kunnantalon palvelutori avataan 1.6.20.  Kulku palvelutorille tapahtuu A-oven kautta, joka on pääovesta katsottuna vasemmalla. Pääovi pidetään edelleen suljettuna toistaiseksi.

Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti sähköisiä palveluitamme ja asioimaan kunnantalolla vain välttämättömissä asioissa. Kunnantalolla asioidessa tulee kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan ja pitää riittävä etäisyys muihin ihmisiin. Tilassa on käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Palvelutorilla sijaitseva kunnan palvelupiste Vinkki on avoinna seuraavasti:
maanantai klo 9 - 17
tiistai - torstai klo 9 - 15
perjantai klo 8 - 14 (kassa suljetaan klo 12)
Vinkki on suljettuna lounasaikaan ma-to klo 11-12.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 314 5273.

Ohjaamo on avoinna ma ja to klo 14-16. Soitathan ensin, puh. 040 314 5187.

Maaseutupalvelut ottaa keskiviikkoisin klo 9-15 palvelutorin tiloissa vastaan asiakkaitaan, joilla ei ole mahdollisuutta sähköiseen asiointiin.

Mäntsälän vuokra-asunnot Oy (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) on avoinna vain ajanvarauksella.
KELAn toimisto
(www.kela.fi) on avoinna rajoitetusti vain etukäteen ajanvarauksen tehneille. Kelan asiakaskone on kuitenkin vapaasti asiakkaitten käytettävissä itsenäiseen asiointiin, ei neuvontapalvelua /avustamista.   

 

 palvelutoriovi

Lisätietoja: Katri Lehtonen, viestintäkoordinaattori

Takaisin ylös