Menu

2.4.20 Mäntsälän kunnan tiedote / Ruokajakelukysely etäopetuksessa oleville erityistä tarvetta omaaville oppilaille

Ruokajakelu etäopetuksessa oleville oppilaille

Mäntsälän kunta aloittaa ensi viikolla keskitetyn kouluruokapakettien jakamisen vain ruokapaketteja erityisesti tarvitseville peruskoulujen oppilaille. Paketit sisältävät ruoka-aineet kotona valmistettaviin tai lämmitettäviin aterioihin noin viikoksi kerrallaan. Erityisruokavalioita paketeissa ei pystytä huomioimaan.

Huoltajille on Wilman kautta lähetetty tänään kysely ja sen liitteenä lomake, jolla tilataan viikoittaiset ruokapaketit koko etäopetusjakson ajaksi. Tilauksella sitoudut noutamaan ruokapaketin viikoittain samasta valitusta paikasta alla mainittuina aikoina.

Paketit ovat oppilaskohtaisia eli jos perheessä on useampi oppilas, on paketteja mahdollista tilata vastaava määrä. Tässä tapauksessa täyttäkää jokaisesta oppilaasta erillinen tilauslomake (jaettu Wilma-viestin yhteydessä). Koska jakeluajankohdat ja paikat ovat nyt tarkentuneet, tehdään tämä uusi kysely. Huomioikaa, että viime viikonloppuna tehty kysely oli alustava tarvekysely. Ruokapakettia tarvitsevan tulee täyttää tämä kysely.

Paketteja jaetaan seuraavissa pisteissä mainittuna aikoina alkaen 8.4.2020. Paketin voi noutaa vain siitä pisteestä, minkä tässä kyselyssä valitsee.

Ruokapakettien jakelupisteet ja ajat ovat seuraavat:

Keskiviikkoisin

Saaren koulu klo 11.00 - 12.00
Sälinkään koulu klo 13.00 - 14.00
Terveyskeskus klo 15.00 - 17.00

Torstaisin

Terveyskeskus klo 08.30 - 10.00
Sääksjärven koulu klo 11.00 - 12.00
Nummisten koulu klo 12.45 - 13.45
Hyökännummen koulu klo 14.30 - 15.30
Hirvihaaran koulu klo 16.15 - 17.00

Noutaessanne ruokapaketteja tulee huolehtia turvaetäisyyksistä (vähintään 2 metriä) ja siitä, että paketteja ei luovuteta kädestä käteen. Noudettaessa paketteja kysytään oppilaan nimeä, jolla paketti on tilattu.

Tilaukset tulee tehdä perjantaihin 3.4. klo 12 mennessä.

Lisätietoja koulun rehtorilta.

Yhteistyöterveisin
Mäntsälän kunta

Takaisin ylös