Menu

18.3.20 Mäntsälän kunnan konsernipalveluiden koronavirustiedote

Kunnantalon palvelutori pidetään suljettuna toistaiseksi 18.3. alkaen. Näin ollen kunnan palvelupiste Vinkki, Kela, Mäntsälän vuokra-asunnot, Ohjaamo ja kunnan työllisyyspalvelut ovat suljettuina. Kunnantalon pääovi pidetään auki vielä pe 20.3. ja suljettuna ma 23.3. alkaen. Postia voi jättää kunnantalon A-oven ulkopuolella olevaan postilaatikkoon.

Vapaa-aikapalvelut
Valtioneuvosto on linjannut suosituksista liikunta-, nuoriso- ja kulttuuri palveluiden järjestäjille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Toimenpiteenä suljetaan kunnan museot, teatterit, kulttuuritalot, harrastustilat ja –paikat ja muut urheilutilat, nuorisotilat ja kerhotilat.

Mäntsälässä tämä tarkoittaa monitoimitalon nuorisotilan, kuntosalin, liikuntasalien, koulujen liikuntasalien, Tukikohdan (Huvitie) ja kunnantalon Ohjaamon sulkemista 18.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi.

Anne Kihlman                                         Harri Bister
vapaa-aikapäällikkö                               liikuntasihteeri
040 314 5391                                          040 314 5395

Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonnan sähköinen lupien käsittely ja valmistelu (Lupapiste) ovat normaalisti käytössä.  

Aloituskokouksista ja katselmuksista tulee sopia (puhelu tai sähköposti) aina erikseen. Lähtökohtaisesti vain asuinrakennusten ja muiden pakollisten kohteiden käyttöönottokatselmukset pidetään. 

Asiakaspalvelu on luonnollisesti suljettu eli kentällä tai toimistossa ei ole asiakastapaamisia.  

Puhelin ja sähköposti sekä Lupapiste ovat normaalisti käytössä. 

https://www.mantsala.fi/kuntakehityspalvelut/yhteystiedot

Koronavirustilanne elää ja muutoksista tiedotetaan tilanteen muuttuessa kunnan kotisivuilla https://www.mantsala.fi/koronavirustietoa-kuntalaisille  

Takaisin ylös