Menu

13.3. Konsernipalvelut / vapaa-aikapalvelut tiedottaa - Koronavirus

Nuorisotyö:

Nuorisotilat ovat toistaiseksi kiinni, koskien niin Tukikohtaa (Huvitie 3) kuin Monitoimitalon nuorisotilaa (Urheilutie 4). Erityis- ja etsivän nuorisotyön pienryhmätoiminta on myös peruttu, yksilötyö jatkuu mahdollisuuksien mukaan puhelimitse, somessa, digitaalisilla muilla alustoilla.

Liikunta:

Liikuntaryhmät on toistaiseksi peruttu. Uimahallikuljetukset on peruttu. Liikuntaneuvonta ja yksilöohjaus mahdollisuuksien mukaan puhelimitse ja sähköpostitse. Ulkoliikunta yksilöllisesti harkiten. Kunnan tarjoamat liikuntatilat (monitoimitalo ja koulujen liikuntasalit) ovat toistaiseksi auki. Seuroille, järjestöille ja yksityisille liikkujille suosittelemme myös pienempien tapahtumien ja kokoontumisten järjestämisen ja osallistumisen harkintaa.

12.3.2020 Suomen Olympiakomitean ohjeistus harrastetoimintaan on seuraava: Perusterveet lapset, nuoret ja nuoret aikuiset eivät kuulu covid-19-infektion riskiryhmään. Urheiluseurojen harrastetoiminta näille kohderyhmille voi toistaiseksi jatkua, mutta ennaltaehkäiseviin toimiin (kts THL ohjeet) on kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyteltävä kotona.

Kulttuuri:

Kulttuuritoimessa toimitaan hallituksen ohjeen mukaan toukokuun loppuun asti: 

  • Yli 500 hengen tapahtumat perutaan
  • Alle 500 hengen tapahtumat toteutetaan järjestäjän harkinnan mukaan

Korona-virus tilanne elää ja muutoksista tiedotetaan tilanteen muuttuessa kunnan kotisivuilla. 

Anne Kihlman
vapaa-aikapäällikkö
040 314 5391

Takaisin ylös