Menu

Hirvihaaran Kartano

 

Kuva Hirvihaaran kartanosta.

Kartanonlenkki 56
04680 HIRVIHAARA
puh. (019) 6888 255
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kotisivut:  www.hirvihaarankartano.fi

Sijainti: n. 5 km Mäntsälän keskustasta

Hotelli ja ravintola
Hirvihaaran Kartano tarjoaa lämminhenkisiä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun.

Kartanossa yhdistyvät erinomainen palvelu, vieraanvaraisuus ja ruoka sekä lähes 100 vuotta vanhan kartanon tyylikkyys tämän päivän mukavuuksilla.

Kuva makuuhuoneesta Hirvihaaran kartanosta.

Kuva huoneesta Hirvihaaran kartanossa.

Majoitus
Hirvihaaran Kartanolla on 29 yksilöllistä kahden hengen huonetta. Päärakennuksessa on 11 ja Ruusutalossa on 10 huonetta. Lasipaviljongin jokimaisemissa sijaitsee 8 deluxe-huonetta. Vuodepaikkoja on 58 ja tilavat huoneet mahdollistavat lisävuoteiden käytön esimerkiksi perheille.

Kartanon kaikki huoneet ovat korkealuokkaisia ja varustettuna tämän päivän mukavuuksilla.

Kuntosali on maksutta majoitusasiakkaidemme käytössä.

Aamiainen tarjoillaan pääsalissa upealla puutarhanäkymällä. Kesäisellä säällä aamiaisen voi nauttia puutarhassa.

Kokous-, koulutus- ja juhlatilat
Hirvihaaran kartanossa on 9 kokoustilaa, pöytämuodoista riippuen 4-300 hengelle.

On yritystilaisuus kokous oman väen kesken, asiakasneuvottelu, yritysjuhla tai tuotelanseeraus, kartano pystyy haluttaessa palvelemaan avaimet käteen -periaatteella.

Hirvihaaran Kartanolla on juhlatiloiksi erikokoisia ja -tyylisiä saleja ja kabinetteja. Lisäksi juhlat voidaan järjestää 230 m2 kokoisessa Lasipaviljongissa, joka on yhteydessä päätaloon käytävällä, jolloin liikkuminen onnistuu sisätiloissa säällä kuin säällä. Kartanolla voidaan järjestää vaikka 300 henkilön cocktail-tilaisuus. Juhlat on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuutena.

Häät, syntymäpäivät tai muut juhlat
Jo neljännesvuosisadan ajan kartanolla on vietetty vieraiden toiveiden mukaisesti suunniteltuja häitä, syntymäpäiviä ja muita elämän kaaren juhlia.

Kuva Hirvihaaran kartanon salista.

Lasipaviljonki
Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongin lasiseinät rautaristikkoineen ovat kuin tuulahdus eurooppalaisesta kartanomaailmasta. Suomen oloissa suorastaan uskomaton uudisrakennus istuu maisemaan aivan kuin se olisi siihen aina kuulunut. Lasipaviljonki on avattu kartanon vieraiden käyttöön vuonna 2013. Se on rakennettu kunnioittaen niin suomalaista kartanokulttuuria kuin suomalaista työtä ja osaamista.

Pinta-alaltaan 230 m2 suuruisen rakennuksen kantavana runkona toimivat rautakaaret sekä ikkunoiden ja ovien rautaristikot on valmistettu Porissa. Kirkkaana loistavat kristallikruunut puolestaan on tehnyt Hirvihaaran kylässä toimiva yritys. Rakentamisen aikana tarvittiin monen alan ammattilaisia - monet heistä Mäntsälästä.

Kartanon vieraat ja Suomen ilmasto on myös huomioitu. Päätalo ja Lasipaviljonki ovat yhteydessä toisiinsa yhdyskäytävällä, jolloin liikkuminen säällä kuin säällä onnistuu sisätilojen kautta.

Lasipaviljongin suurista ikkunoista avautuu näkymä kauniiseen ja hyvin hoidettuun puutarhaan ja sen vieressä virtaavaan Mustijokeen.

Jo nyt Lasipaviljongissa on ollut kaikkina vuodenaikoina niin kokouksia, seminaareja, koulutuksia, valmennuksia, juhlia, konsertteja kuin tuotelanseerauksiakin.

Ravintola
Kartanon Rõtisseur -tasoinen keittiö vastaa ruokatarjoilusta ja viinimestari suosittelee kokonaisuuteen sopivat juomat.

Aito Savusauna
Saunan lomassa voi vilvoitella puuston suojassa olevalla terassilla. Löylyjen jälkeen voi myös pulahtaa Mustijokeen virkistäytymään, talvella tämän voi tehdä avannossa.

Ullakkoateljeen infrapunasauna, Day Spa, tenniskenttä, laavu, keittiöpuutarha

Lisätietoja www.hirvihaarankartano.fi ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Takaisin ylös