Menu

MAJOITUS, SEKÄ KOKOUS- JA JUHLATILAT

 MAJOITUS

Mäntsälässä on monia laadukkaita tiloja juhlien järjestämiseen.

Mäntsälässä voi myös majoittua mukavasti. Erilaisia paikkoja erityyppisiin majoituksiin mm.:

Hirvihaaran kartano pystyy majoittamaan 50 henkilöä, joten se on erinomainen kokous- ja juhlakartano konferenssien ja esim. häiden viettoon. Heidän jälkiruokapöytänsä ei jätä ketään kylmäksi.

Ruustinnan kammari sijaitsee taas ydinkeskustassa ja on suosittu majoituspaikka. Kahvilassa on 49 asiakaspaikkaa , kabinetissa tilat 10-15 henkilölle.

Majatalo Elsa sijaitsee Hirvihaarassa, noin 5 km Mäntsälän keskustassa.
Majoituspaikkoja on 15. Majatalo Elsa tarjoaa majoituksen lisäksi koulutus- ja kurssitiloja ja -toimintaa sekä
kesäkahvilan toiminnot anniskeluoikeuksineen. Tulossa keväällä 2020
erikseen vuokrattavat sauna- ja takkahuonetilat.

Pelkkatupa Kortistontilalla Ohkolassa on useampi huone perhe- tai porukkamajoitukseen, lisäksi on pariluhtiaitta neljällä kahden hengen huoneella. Pelkkatupa vastaa laadukasta ja monipuolista maatilamajoitusta. Kokous- ja juhlatilaisuuksiin paikka sopii myös erinomaisesti, sekä palvelultaan että puitteiltaan.

Mäntsälän Rahtarit Rahtarikeskus tarjoaa erinomaiset tilat kokous- ja koulutustilaisuuksiin.

LomaSalmi virkistys- ja kokousmökki n. 20 hengen kokoustamiseen ja majoitus 8-10 hengelle. Tilat sopivat myös perhemajoitukseen.

Bistro Puisto on hiljattain avattu viihtyisä ja kodikas ravintola ydinkeskustassa, jossa voit järjestää kokoukset, yritystapahtumat, syntymäpäivät tai vaikka häät. Ravintolasaliin mahtuu maksimissaan n 60 henkeä, ja pienempiä tilaisuuksia varten tilan voi jakaa kahtia. Lisäksi tilassa on erillinen kokouskabinetti 6-8 hengelle. Ravintolan yhteydessä on myös raikas ja moderni sauna-kylpyläosasto, jossa on sauna, suihkutila, pukuhuone ja suuri poreallas. Saunomaan mahtuu noin 6 henkeä kerrallaan.

Sarvikota on suuri ja tunnelmallinen lapinkota Mustijoen rannalla. Kotaan mahtuu jopa 80 ihmistä nauttimaan tunnelmasta yhtäaikaisesti. Kota muuntautuu myös noin 40 hengen kokoustilaksi. Lisäksi alueella on myös joenrantalaavu joka toimii vaikkapa ryhmätyötilana. Sarvikodassa voi viettää mieleenpainuvat virkistyspäivät, kokous- tai koulutuspäivät tai vaikkapa yksityisjuhlat.

Takaisin ylös