Menu

Kokous- ja juhlatilat

Mäntsälässä on valittavina monia mainioita kokous- ja juhlatiloja keskustassa ja kylissä. Useissa mäntsäläläisissä majoitustiloissa löytyy myös kokous- ja juhlatiloja erityyppisiin tilaisuuksiin (katso kohdasta majoitus).

Kunnan tilojen tilavaraukset nähtävissä ja varattavissa kalenterissa: tilavaraukset.

Ilmaiset kokoustilat  mäntsäläläisille yhdistyksille Treffissä.

Treffi-kokoustilat on Mäntsälän kunnan tukema kokouspaikka Mäntsälän keskustassa (Os. Keskukatu 11 B, alakerta). Tilat ovat yhdistyksille ilmaiset. Yrityksille ja yksityisille tiloja vuokrataan korvausta vastaan. Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja  p. 040-5770410. Tee tilavaraukset suoraan Treffiin!
Facebook: https://www.facebook.com/treffikokoustilat/

Eri vaihtoehtoja:

Kunnantalo

  • Auditorio
  • Kahvila
  • Sisäpiha
  • Aula
  • Kokoustiloja 5
  • Edustustilat

Kylien kokous- ja juhlatilat

Luettelona eri kylillä olevia mahdollisia tiloja erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Monitoimitalo

Liikuntahalli urheilupuistossa, joka mahdollistaa erilaisten messujen ja urheilutilaisuuksien järjestämisen. Varaukset viikonlopputapahtumiin: kunnan vapaa-aikapalvelut/liikuntapalvelut.

Seurojentalo

Kulttuurihistoriallinen Mäntsälän Seurojentalo ydinkeskustassa luo puitteet niin toritapahtumiin kuin tanssiharrastuksiin unohtamatta erilaisia juhlatilaisuuksia. Varaukset: kunnan tilavaraukset.

Nummisten seurojentalo

Suosittu juhla- ja kokoustila niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin.
Seurojentalolla myös sisäliikuntasali.

Bistro Puisto on viihtyisä ja kodikas ravintola ydinkeskustassa, jossa voit järjestää kokoukset, yritystapahtumat, syntymäpäivät tai vaikka häät. Ravintolasaliin mahtuu maksimissaan n 60 henkeä, ja pienempiä tilaisuuksia varten tilan voi jakaa kahtia. Lisäksi tilassa on erillinen kokouskabinetti 6-8 hengelle. Ravintolan yhteydessä on myös raikas ja moderni sauna-kylpyläosasto, jossa on sauna, suihkutila, pukuhuone ja suuri poreallas. Saunomaan mahtuu noin 6 henkeä kerrallaan.

Ruustinnan Kammari on majoitus-, kokous- sekä juhlapaikka, joka sijaitsee ydinkeskustassa rauhallisella arvokkaalla historiallisella kirkonmäellä. Juhlatiloihin mahtuu noin 60 henkeä. Erilaisiin juhliin on myös tarjolla pitopalvelu. Juhlatilaisuuksiin saa tuoda omat virvokkeet. Juhlavieraille on majoitustilaa 9 huonetta (1-3 hlöä) sekä sauna ja huvimaja käytettäväksi. Lisätiedot ja varaukset numerosta 0440 100659.

Sarvikota on suuri ja tunnelmallinen lapinkota Mustijoen rannalla. Kotaan mahtuu jopa 80 ihmistä nauttimaan tunnelmasta yhtäaikaisesti. Kota muuntautuu myös noin 40 hengen kokoustilaksi. Lisäksi alueella on myös joenrantalaavu joka toimii vaikkapa ryhmätyötilana. Sarvikodassa voi viettää mieleenpainuvat virkistyspäivät, kokous- tai koulutuspäivät tai vaikkapa yksityisjuhlat.

Pitäjäntupa

Mäntsälän ensimmäinen kunnantalo Pitäjäntupa  sopii hyvin kokous-, juhla- ja näyttelytilaksi. Tilavaraukset: Mäntsälä Seura

pitajantupa mainos

Takaisin ylös