Menu

Ehnroos-huone

Kuva Ehnroos-huoneesta.Kirjastossa on näyttelytilaksi, hiljaiseen työskentelyyn sekä kokousten ja tilausten pitämiseen soveltuva Ehnroos-huone. 36 neliön huoneessa on pöytiä ja tuoleja, kaksi tietokonetta itsenäiseen työskentelyyn ja yksi aineistotietokannan selaamiseen tarkoitettu tietokone. Istuimet voi järjestää n. 40 henkilön katsomoksi. Taidenäyttelyitä varten seinillä on kiskoihin kiinnitettyinä 20 ripustusnarua (yhteen naruun voi ripustaa kaksi teosta, joiden paino voi olla yhteensä max 10 kg).

Toinen kuva Ehnroos-huoneesta.Kokouslaitteet ja -tekniikka

Kirjastossa on avoin langaton verkko (VIERAS505). Ehnroos-huoneessa on laadukas videotykki, pimennysverhot ja valkokangas. Oletusliitäntä tykkiin on HDMI, mutta myös muut liitännät ovat mahdollisia, kysythän niiden käytöstä erikseen.
Käytettävissäsi on myös äänentoistolaitteet ja mikrofoneja (puseromikki, headset, käsimikit). iPad -laitteita on mahdollista lainata sovittaessa ja meillä on myös vapaasti sijoitettava webkamera.Kuva Ehnroos-huoneen taidenäyttelystä.

 

 

 


Ehnroos-huoneen voi varata maksutta näyttelytilaksi, kokouksiin ja pienimuotoisiin tilaisuuksiin pääasiassa kirjaston aukioloaikoina. Ota yhteyttä: puh. 040-3145 376 tai s-posti: kirjasto(@)mantsala.fi.

 
Takaisin ylös