Menu

Ilmastolukupiiri 2021

Ilmastonmuutos muuttaa kaiken. Vai muuttaako? Ja ennen kaikkea: miten sen kanssa elämme?

Ilmastolukupiirit ympäri Suomen haastavat suomalaiset lukemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan ilmasto- ja luontokriisin.

Mäntsälän kirjaston ja Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistyksen yhteinen ilmastolukupiiri tuo yhteen kiehtovimmat kirjat ja antoisimmat keskustelut.

Suljettuna ryhmänä toimivaan lukupiiriin mahtuu 8 innokasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., aiheeksi lukupiiriin ilmoittautuminen. Saat lisätietoa ja vahvistuksen ilmoittautumisesta. Huom.! lukupiiri on täynnä ja ilmoittautuminen päättynyt.

Aloitamme valtakunnallisella osuudella ma 18.1.2021 klo 18 verkossa, jatkamme oman lukupiirin esittäytymiskierroksella. Ensimmäistä kirjaa, Juha Kauppisen Monimuotoisuutta, käsittelemme ma 25.1.2021 klo 18.00-19.30. Tämän jälkeen lukupiiri kokoontuu seuraavasti: 22.2., 22.3.,19.4. ja 17.5. klo 18.00-19.30 koronarajoituksista riippuen joko verkossa tai kokoontuen kirjastoon. Näille kerroille kirjavalinta tehdään vetäjien esivalitsemista kirjoista, jotka edustavat eri tyylilajeja. Valtakunnallinen lopetustapahtuma on alustavasti la 22.5.2021.

Lukupiirien taustalla Greenpeace, Helmet-kirjastot, Lukukeskus, Suomen kirjastoseura, Martat ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri.

Tule mukaan!

Seuraa meitä

FB-f-Logo  blue 50


@KirjastoMantsa

insta  @mantsalankirjasto  

Tulevat tapahtumat

Kirjasammon kirjavinkit

Takaisin ylös