Menu

Kunnan kesätyöpaikat

Mäntsälän kunta palkkaa 20-30 nuorta kahden tai neljän viikon pituisiin työsuhteisiin kesä- ja heinäkuussa 2021 kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyötä voivat hakea vuosina 2001 - 2005 syntyneet nuoret.  Hakijoista kutsutaan enintään 250 hakijaa hakemuksen perusteella ryhmähaastatteluihin, haastattelut järjestetään viikoilla 6 ja 7. Ryhmähaastatteluiden jälkeen ohjaudutaan esimiesten haastatteluun tai valintaan. Valintapäätökset tehdään hyvissä ajoin, viimeistään huhtikuun alussa.

Kunnan kesätöihin voi hakea, jos ei ole aikaisemmin ollut kunnan kesätöissä.

Kesätöiden kestoaika

  • kaksi TAI neljä viikkoa riippuen toimialasta ja tehtävistä
  • ensimmäinen neljän viikon jakso 7.6 – 4.7.2021, toinen neljän viikon jakso 5.7 – 1.8.2021 tai ko. ajankohdat jaettuna kahden viikon jaksoihin
  • työaika on 36 t 25 min viikossa eli keskimäärin 7 h 25 min päivässä

Palkkaus: 425 euroa / 2 viikkoa, 850 euroa / 4 viikkoa

Kesätöihin haetaan ainoastaan sähköisesti (oma sähköpostiosoite pakollinen) http://www.mantsala.fi/tietoa-mantsalasta/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat. Hakulomakkeelle voit merkitä max. 3 toivetta toimipisteestä, johon haluaisit töihin

Hakuaika päättyy 31.01.2021. 

Kuvaukset tehtävistä:

Varhaiskasvatuksen palvelut: lasten perushoidossa avustaminen (ruokailu, pukeminen, ulkoilu), tilojen siisteydestä ja leluista huolehtiminen, eri toiminnoissa mukana oleminen (askartelu, pelaaminen, lukeminen, leikkituokiot).

Kirjastopalvelut: aineiston järjestelytehtäviä, arkistointitehtäviä, kirjaston kesäkirppiksen organisointia, kiinnostuksen mukaan esim. näyttelyn järjestämistä. 

Kuntatekniikan palvelut: kunnan viheralueiden kunnossapitoa, nurmikon leikkaus, alueiden siivous, istutusten hoito, urheilukentän kunnossapitotyöt. Huom! Edellytyksenä 16 vuoden ikä.

Tilapalvelut: kiinteistöjen huoltotöissä avustamista, viheralueiden kunnossapitoa, nurmikon leikkaus. Huom! Edellytyksenä 16 vuoden ikä.

Siivouspalvelut: siivouksessa yleistä avustamista kunnan kiinteistöissä.

Liikuntapalvelut: lasten leireillä ja liikuntaryhmissä liikunnan ohjaus- ja avustavat tehtävät.

Museopalvelut: Sepänmäen ja Alikartanon museopalveluiden avustavat tehtävät, lipun myynti, siivous, kahvilanhoitoa ja yleisöpalvelua museoiden aukioloaikojen mukaan. Huom! Museon aukioloajat keskiviikosta sunnuntaihin.

Kuntakehityksen palvelut: kartoittajan aputehtävät, mm. rakennusten pinta-alojen mittaaminen, sijainnin merkitseminen ja tulosten purkaminen ja laskeminen.

Konsernipalvelut: viestinnän avustavat tehtävät, mm. tuottaa kunnan sosiaaliseen mediaan paikallisia, nuorille ajankohtaisia asioita ja juttuja kuvin ja tekstein, alustoina Instagram, Twitter, Snapchat ja Facebook

Lisätietoja: Palvelupiste Vinkki, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelin: 040-314  5273, Tiina Hast, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelin: 040-314 6783

Kesätyöseteli

Kesätyösetelin myöntämisen ehdot

• Kesätyöseteli voidaan myöntää mäntsäläläiselle v. 2001 - 2006 syntyneelle nuorelle.

• Setelin voi hyödyntää Mäntsälässä tai muualla toimiva yritys, yhdistys tai säätiö (ei yksityistalous, perhe tai yksityishenkilö).

• Tuki maksetaan työnantajalle   työsuhteen päätyttyä maksatusta vastaan

• Työllistämisaika on 1.5. - 30.9.2021.

• Maksatusta tulee hakea 31.10.2021 mennessä.

• Setelin arvo on 300 euroa työsuhteelta, jossa työaika on vähintään 10 työpäivää ja palkkaa maksetaan vähintään 450 euroa.

• Yhdelle nuorelle voidaan myöntää korkeintaan 1 kesätyöseteli.

• Kesätyösetelin hakemisaika on 1.3. – 31.5.2021.

• Sama nuori ei voi hyödyntää kesätyöseteliä sekä kunnan kesätyöpaikkaa. Jos nuori hakee kesätyösetelin, hän ei voi olla mukana kunnan kesätyön haussa.

• Saadakseen kesätyösetelin nuori tuo työsopimuksen tai kopion siitä henkilökohtaisesti 1.3. – 31.5.2021 välisenä aikana kunnantalon palvelupiste Vinkkiin. Vinkin   aukioloajat ovat: ma klo 9:00 - 17:00, ti - to klo 9:00 - 15:00, pe klo 8:30 - 14:00. Vinkki on suljettuna päivisin lounasaikaan klo 11.00 – 12.00.

Ohjeita työnantajalle

Huomioithan työsopimusta tehdessäsi:

Työnantajan tulee maksaa nuorelle palkkaa vähintään 450 euroa vähintään 10 työpäivää sisältävältä työjaksolta. Tukea ei voida maksaa niiltä ajanjaksoilta, jolloin nuoren työntekijän oppivelvollisuus on voimassa (esimerkiksi peruskoulujen lukuvuoden aikana 8.-9. -luokkalaisten osalta).

Työtuntien tulee ajoittua käytössä olevan TES:in tai työsopimuslainsäädännön edellyttämällä tavalla. Alle 18-vuotiaiden osalta tulee noudattaa lakia nuorista työntekijöistä (https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19930998).

Tuki maksetaan työnantajalle jälkikäteen täytettyä maksatuslomaketta vastaan. Lomakkeeseen liitetään kopio kesätyöntekijän palkkalaskelmasta. Maksatuslomake on liitteenä tässä setelissä ja tulostettavissa kunnan kotisivuilta. Kesätyöseteli myönnetään henkilökohtaisesti kesätyöntekijälle, ja näin ollen sitä ei voi siirtää yrityksessä työskentelevälle toiselle kesätyöntekijälle. Yksi yritys voi hyödyntää korkeintaan 5 kesätyöseteliä.

Työhaastattelun järjestettyään työnantaja voi soittaa tai lähettää sähköpostia palvelupiste Vinkkiin ja varata Kesätyösetelin nuoren työllistämiseksi. Varausaika on max. 2 viikkoa (14 vrk), minkä aikana nuoren pitää tulla tuomaan kopio työsopimuksesta palvelupiste Vinkkiin ja hakea varattu Kesätyöseteli.

Lisätietoja antaa palvelupiste Vinkki puh. 040 314 5273, tai

työllisyyskoordinaattori Tiina Hast, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 040 314 6783


Kesätyösopimusmalli

Kesätyöseteliohjeistus

Maksatuslomake

Vinkkejä työhön

Työhaastatteluvinkit

CV vinkit

Takaisin ylös