Menu

Sähköinen asiointi (eTerveys)

Kuvaa klikkaamalla pääset kirjautumaan eTerveys-palveluun  

 

TERVETULOA SÄHKÖISIIN PALVELUIHIMME!

eTerveys on Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa sähköisiä terveyspalveluita:

eTerveyspalveluihin kuuluvat:

  • ajanvaraus
  • web-viestit
  • tekstiviestimuistutukset varatuista ajoista sekä web-viesteistä
  • lomakkeet

Palveluiden käyttö on maksutonta Mustijoen perusturvan perusterveydenhuollon asiakkaille.

Osa eTerveyspalveluiden käytöstä vaatii asiakkaan suullisen luvan ennen palvelun käyttöä. Lupa vaaditaan diabeteshoitajan, äitiys- ja lastenneuvolan sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sähköisissä palveluissa. Luvan voit antaa vastaanotolla tai puhelimitse. Antamasi lupa kirjataan potilastietojärjestelmään.

Sähköistä asiointia käytetään web-portaalin kautta. Jotta voit käyttää palvelua, Sinulla tulee olla pankin myöntämä henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Web-portaaliin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.

Sähköisen asioinnin tiedot tallentuvat sähköiseen terveyskertomukseen ja ovat osa Mäntsälän kunnan / Mustijoen perusturvan terveydenhuollon henkilörekisteriä kuten asiakkaan muutkin tiedot.

Sähköisen asioinnin (eTerveys) käyttöohje 

Puolesta asiointi

Puolesta asioijan tiedot tallennetaan potilastietojärjestelmään/potilasrekisteriin, koska vahva sähköinen tunnistautuminen tarkistaa henkilötunnuksen potilastietojärjestelmästä. Valtuutuksen voi peruuttaa milloin tahansa ja siitä tulee ilmoittaa Mäntsälän/Pornaisten terveysasemalle. Voit tulostaa asiointivaltuutuksen ja palauttaa allekirjoitettuna Mäntsälän tai Pornaisten terveysasemalle.

Sähköisen asioinnin palvelusta voit lähettää palautetta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teknisissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä sovellustukeen
arkipäivisin klo 8-15 puh. 040 314 5881 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Takaisin ylös