Menu

Mäntsälä liikuttaa -kampanja

mantsalatekstihirvi

Mäntsälä liikuttaa – kokeile nettitreeniä!

Mäntsälän kunta haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan ja tarjoaa kuntalaisille kokeilukoodeja ajasta ja paikasta riippumattomaan Treenaa kotona -nettipalveluun. Kampanja on osa kunnan hyvinvoinnin edistämistyötä. Treenaa kotona -palvelussa on n. 400 erilaista jumppaa, treeniä, joogaa, venyttelyjä ym. eri-ikäisille ja -kuntoisille. Palvelu toimii kaikilla laitteilla, joilla pääsee nettiin.
Kokeilukoodin voi hankkia itselleen osoitteesta https://liikuntakoodi.treenaakotona.com/mantsala. Nettisivulta kunnan asukas voi tilata omaan sähköpostiinsa koodin, jolla saa Treenaa kotona -palvelun käyttöön 3 kuukaudeksi. Jos koodin tilaamisessa tai palvelun käyttöönotossa on teknisiä ongelmia, voit pyytää puhelinneuvontaa kirjastosta arkisin ma-pe klo 9-16 palvelunumeroista 040 314 5376 tai 040 314 5379. Koodeja on jaossa 12.12.2020 saakka tai niin kauan kuin niitä riittää.

Kokeile ajasta ja paikasta riippumatonta Treenaa kotona -palvelua maksutta kokeilukoodilla 3 kuukauden ajan. Treenaa kotona -palvelusta löytyy suuri valikoima ohjattuja jumppia, treenejä ja venyttelyjä eri-ikäisille ja -kuntoisille. Palvelu on käytössäsi osoitteessa www.treenaakotona.com ja se toimii kaikilla laitteilla, joilla pääset nettiin.

Koodi on henkilökohtainen, 1 koodi/kokeilija.

logopinkki

Takaisin ylös