Menu

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Kunnan hyvinvointilautakunnan alaisuudessa koordinoidaan kunnan terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisen työtä (hyte).  Kunnassa toimii moniammatillinen hyvinvointiryhmä, jossa on edustettuna kaikki palvelualueet, tytäryhtiöt , Keusote sekä yhdistysten ja järjestöjen edustus. Ryhmä valmistelee ja täytöönpanee kunnan hyvinvointisuunnitelman sekä laatii hyvinvointikertomuksen.  Viimeisin laaja hyvinvointikertomus on hyväksytty kesäkuun 2021 kunnanvaltuustossa. Mäntsälän hyvinvointikertomus 2017-2020

Kunnan hyvinvointityötä ohjaa hyvinvointipäällikkö Vuokko Leirimaa, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.., puh. 040 314 5666.

Kouluterveyskyselyn 2019 tulokset

Kahden vuoden välein tehtäviin kouluterveyskyselyihin osallistuvat perusopetuksen 4. ja 5 luokkalaiset ja heidän vanhemmat, 8. ja 9.  vuosiluokan oppilaat, lukiokoulutuksen 1. ja 2. vuoden opiskelijat sekä ammatillisen oppilaitosten 1. ja 2. vuoden opiskelijat. Kouluterveyskysely tuottaa kattavasti luotettavaa  seurantatietoa eri ikäisten lasten ja nuorten hyvinvoinnista, terveydestä, koulunkäynnistä, opiskelusta, osallisuudesta sekä avun saamisesta ja palvelujen tarpeisiin vastaavuudesta. Vuonna 2019 toteutetun kouluterveyskyselyn yhteenveto on luettavissa täältä.

THL:n päivitetyt sairastavuusindeksit

Takaisin ylös