Menu

Vesihuolto

Nivos-konserni vastaa Mäntsälän alueen vesihuollosta. Nivos pitää huolta vesijohtoverkoston ylläpidosta ja kehittämisestä, ja takaa asukkaille puhdasta vettä sekä toimintavarman ja laadukkaan vesihuollon sekä jätevesien puhdistamisen. Vesihuollosta saat lisätietoa https://www.nivos.fi/vesiohjeet

Liittymäasioissa sinua palvelee Nivoksen liittymäpalvelu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muissa asiakaspalveluasioissa voit olla yhteydessä Nivoksen asiakaspalveluun numeroon 019 689 955 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Häiriötilanteen kohdatessa Nivoksen päivystyspalvelu palvelee 24/7 numerossa 050 386 3900.

Nivos on Mäntsälän kunnan omistama monialayhtiö. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto.

Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy.

 

Nivoksen toiminnassa nivotaan yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta voit huoletta keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Lue lisää osoitteesta www.nivos.fi.

Takaisin ylös