Menu

Sähköliittymät

Mäntsälän alueella sähköverkon huollosta, toiminnasta ja sähkönjakelusta vastaa Nivos-konserni. Korkean toimintavarmuuden takana on älykäs sähköverkko, joka takaa häiriöiden ennakoinnin, rajaamisen ja välittömän korjaamisen niin kaupungissa kuin haja-asutusalueella.

Liittymäasioissa sinua palvelee Nivoksen liittymäpalvelu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muissa asiakaspalveluasioissa voit olla yhteydessä Nivoksen asiakaspalveluun numeroon 019 689 955 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Reaaliaikaisen sähkönjakelun tilanteen näet kartalla täällä. Sähkökatkon tai häiriötilanteen kohdatessa Nivoksen päivystyspalvelu palvelee 24/7 numerossa 050 386 3900.

Nivos on Mäntsälän kunnan omistama monialayhtiö. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto.

Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy.

 

Nivoksen toiminnassa nivotaan yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta voit huoletta keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Lue lisää osoitteesta www.nivos.fi.

Takaisin ylös