Asumisen unelmat todeksi

7.4.2022

Haaveiletko asumisesta hyvien palveluiden äärellä, mutta kuitenkin taloudellisesti, turvallisesti ja lähellä luontoa? Kiinnostaako miljöö, jossa nykyaika ja historia lyövät sulassa sopusoinnussa kättä? Haluatko, että lapsesi saa käydä koulua nykyaikaisessa, puhdasilmaisessa rakennuksessa, mukavan matkan päässä kotoa? Kaipaatko oman kylän tunnelmaa ja inhimillistä menoa?

Mäntsälässä tämä kaikki on mahdollista

Mäntsälä on inhimillisen kokoinen, noin 21 ooo asukkaan kunta, jossa on tilaa elää ja toteuttaa oman näköisiä unelmia. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Mäntsälä tarjoaa sekä maaseudun rauhaa ja turvallisuutta että kehittyvän kunnan hyvät palvelut ja vapaa-ajanmahdollisuudet. Asuminen on edullista moneen lähialueeseen verraten ja arki sujuu ilman ruuhkaa ja ryysäämistä. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet kruunaavat kokonaisuuden. Mäntsälä on lähempänä kuin luuletkaan!

Täältä löydät asumiseen laadukkaita vaihtoehtoja modernista kerrostaloasumisesta maaseudun pelto- ja metsälaitamien idyllisiin kohteisiin. Tontit ovat isoja ja edullisia sekä keskustan liepeillä että maaseudun yhteisöllisissä kylissä.

ASTU PEREMMÄLLE!

Aurinko laskee peltoaukean taa. Kuva Pauliina Anttila.

jäätelökioski asemalla

Klaus Grönborgin kuvaan on ikuistettu hieno ajaton hetki jäätelökioskin kulmilla.