Menu

Kunnan kesätyöpaikat ovat haussa 3.1.2022 alkaen, lisäksi jaossa on kesätyöseteleitä

Mäntsälän kunta palkkaa 20 nuorta neljän viikon pituisiin työsuhteisiin kesä- ja heinäkuussa 2022 kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyötä voivat hakea 15 - 19 vuotiaat nuoret. Kunnan kesätöihin voi hakea, jos ei ole aikaisemmin ollut kunnan tarjoamissa kesätöissä. Koronatilanne voi vaikuttaa kesätöiden toteutumiseen.

Kesätöihin voi hakea kunnan kotisivuilla olevan Avoimet työpaikat - linkin kautta sähköisellä lomakkeella. Haku aukeaa 3.1.2022 ja päättyy 31.1.2022.

Valinnat vuoden 2022 kesätyöpaikkoihin tehdään kahdessa vaiheessa. Hyvän hakemuksen ja CV:n tehneiden joukosta arvotaan haastatteluihin pääsevät hakijat. Hakemuksen ja CV:n tekemiseen saa vinkkejä mm. kunnan nettisivuilta. Sen jälkeen kesätöitä tarjoavien toimialojen esimiehet haastattelevat arvotut hakijat ja valitsevat kesätyöntekijät haastateltujen joukosta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan huhtikuussa, onko kesätyöarvonnassa onnistanut.

Työpaikkoja on tarjolla mm. seuraavissa kunnan toimipisteissä: varhaiskasvatus-, kuntatekniikka-, ateria- ja puhtaus-, kirjasto-, toimitila-, kuntakehitys- ja hallintopalvelut. Hakulomakkeelta löytyvät tarkemmat tehtävänkuvaukset ja lomakkeeseen hakija liittää myös CV:n.

Lisäksi ensi kesänä on tarjolla 50 kappaletta 300 euron arvoisia kesätyöseteleitä.

Mäntsälän kunta tukee nuorten kesätyöllistymistä maksamalla työnantajalle 300€ tukea työllistäessään v. 2002-2007 syntyneen nuoren. Kesätyöseteli on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille (tukea ei myönnetä yksityisille kotitalouksille, kunnille tai valtiolle).

Setelin arvo on 300€ ja sen voi käyttää ajalla 1.5 – 30.9.2022. Kesätyön tulee olla vähintään 10 päivää kestävä ja työaika vähintään 6 h/päivä. Työpäivät voivat sijoittua pidemmällekin ajalle kuin kahden viikon ajalle. Palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka. 

Setelit ovat haettavissa palvelupiste Vinkin aukioloaikoina 3.1.2022 alkaen. Vuonna 2022 työnantaja voi hakea nuoren työllistämiseksi Kesätyöseteliä myös sähköisellä lomakkeella kunnan kotisivujen kautta. Myös maksatuslomake tulee käyttöön sähköisenä linkkinä sekä tulostettavana lomakkeena.

Lisätietoja: 

palvelupiste Vinkki puh. 040 314 5273, tai

työllisyyskoordinaattori Tiina Hast, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 040 314 6783

Kesätyö - Mäntsälän kunta (mantsala.fi)

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös