Menu

Tokmanni keskittää logistiikkatoimintonsa Mäntsälään

Tokmanni Group Oyj        Pörssitiedote        27.12.2021 klo 12.00

Tokmannin 12.2.2021 kertoma hanke nykyisen logistiikkakeskuksen laajentamisesta etenee. Tokmanni on sopinut maa-alueen vuokraamisesta Mäntsälän kunnan kanssa. Vuokrattava maa-alue sijaitsee Mäntsälässä Kapulin yritysalueella Tokmannin nykyisen hallinto- ja logistiikkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Vuokrattavalle maa-alueelle suunnitellaan uutta nykyistä logistiikkakeskusta tukevaa ja täydentävää varastorakennusta. Uuden varastorakennuksen valmistumisen jälkeen Tokmanni jatkaa myös edelleen täysimääräisesti nykyisen Mäntsälässä sijaitsevan logistiikkakeskuksen käyttämistä.

Suunnitteilla oleva, suuruusluokaltaan noin 50 000 neliömetrin kokoinen, varastorakennus korvaa tällä hetkellä nykyisen logistiikkakeskuksen ulkopuolelta vuokratut varastot. Investoinnin arvioidaan olevan kokonaisuudessaan noin 60 milj. euroa. Uuden varaston käyttöönotto tulee parantamaan Tokmannin toimitusketjun kustannustehokkuutta merkittävästi.

Uuden varastorakennuksen rakentamisen suunnitelmia viimeistellään ja hankkeeseen liittyvistä sopimuksista vielä neuvotellaan. Sopimusneuvottelut pyritään saamaan päätökseen alkuvuoden aikana, jonka jälkeen asiasta tiedotetaan enemmän.


 

111021 023
Kunnanjohtaja Hannu Laurila on tyytyväinen Tokmannin päätökseen.
(Kuva Juha Vääräkangas)

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tokmanni on tehnyt päätöksen keskittää logistiikkatoimintonsa Mäntsälään ja että olemme konkreettisesti edenneet jo siihen vaiheeseen, että olemme voineet sopia hankkeelle vuokrattavasta maa-alueesta. Vuokrattava maa-alue on 29,5 ha eli kyse on merkittävästä kokonaisuudesta. Tuleva investointi tukee myös osaltaan Mäntsälän kasvua ja kehittymistä, toivottavasti myös mahdollisimman moni paikallinen yritys voisi olla hankkeen toteutuksessa mukana."

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös