Menu

Mäntsälän kunnan tilavarauskalenteri ja kunnantalon pääsisäänkäynti avautuvat 15.9.21

Kunnan tilavarauskalenteri osoitteessa https://mantsala.tilamisu.fi avautuu koronarajoitusten lievennettyä. Varauksia voi tehdä jo nyt 15.9. alkaen tapahtuviin tilaisuuksiin. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuuden järjestelyistä terveysturvallisesti voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti huomioiden muun muassa osallistujamääriä ja lähikontakteja koskevat rajoitukset.

Myös kunnantalon pääsisäänkäynti avataan 15.9.21 alkaen. Pääovi on avoinna ma 9-17, ti-to 9-15 ja pe 8.30-14. Palvelutorin ovi on avoinna palvelupiste Vinkissä asioimiseen samoina aikoina, poikkeuksena lounasaika klo 11-12.

Palvelutorin muut palvelut eli Mäntsälän Kodit Oy (mantsalankodit.fi) ja Kela (kela.fi) palvelevat ajanvarauksella. Myös poliisin lupapalvelupiste kunnantalon 1. kerroksessa palvelee ajanvarauksella torstaisin. Poliisin sähköinen asiointi 

Suosittelemme edelleen käyttämään mahdollisuuksien mukaan sähköistä asiointia. Kunnantalolla asioidessa toivomme kasvomaskin ja käsidesin käyttämistä sekä ruuhkatilanteiden välttämistä.

Palvelupiste Vinkin yhteystiedot ovat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 040 314 5273.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös