Menu

Digi- ja väestötietoviraston digitukiviikko 30.8. – 3.9.21

Mäntsälän kunnan yksi kolmesta hyvinvoinnin edistämisen tavoitteesta on kuntalaisten digitaitojen ja -osallisuuden vahvistaminen.

Valtakunnallisesti saman tavoitteen vahvistamiseksi on menossa useita hankkeita ja vuotuinen digitukiviikko on eräs niistä.

Digi- ja väestötietoviraston sivuilla on asiaa tukevaa tietoa, toimintakäytäntöjä ja avustavia tahoja.
Käy vilkaisemassa ja ole tarvittaessa kuntaankin yhteydessä!

Mäntsälän kirjastossa on 2 asiakaskonetta, skanneri, tulostin ja wifi asiakkaiden käytettävissä. Tarvittaessa laitteiden käytössä opastetaan kirjaston palveluaikoina.

Henkilökohtaista digitukea oman laitteen tai verkkopalvelujen käytön ongelmiin on koronaturvallisuus huomioiden saatavilla ajanvarauksella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 314 5376.

Kirjasto jakaa somekanavissaan valtakunnallista digitukiviikon ohjelmaa ja muuta aiheeseen liittyvää tällä viikolla. https://www.facebook.com/Mantsalankirjasto

Syksyllä 2021 käynnistyy Mediaportti-hanke (os, Karhukuja 4), joka tarjoaa matalan kynnyksen IT-tukea ja ohjausta kuntalaisille. Palveluun kuuluu myös ohjausta työllisyys-, nuoriso- ja kotouttamispalveluiden asiakkaille mm. työnhaku- ja it-taitojen harjoittelun muodossa.

Mediaportti järjestää teemapohjaisia pop up- tapahtumia. Valokuvaus itseilmaisun välineenä ja tilaustöinä on myös osa toimintaa.

Palvelutorilla kunnantalon alakerrassa Kelan päädyssä on asiakaskäytössä tietokone, skanneri ja tulostin sekä wifi. Tarvittaessa tietokoneen käyttöön saa ohjausta mm. Kelan asiointiin.

Lisätietoja

Hallintojohtaja esa.siikaluoma(at)mantsala.fi
Viestintäkoordinaattori katri.lehtonen(at)mantsala.fi 

https://dvv.fi/digitukiviikko

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös