Menu

Vapusta äitienpäivään maksutonta kaupunkipyöräilyä - Mäntsälä-pyörät palaavat katukuvaan

11 kaupunkia ja kuntaa haluavat tarjota maksutonta kaupunkipyöräilyä kesäkauden avauskampanjassaan. Ennennäkemättömällä laajuudella toteutettava kampanja haluaa kutsua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä. “Nyt on juuri oikea aika ottaa pyörä alle ja piipahtaa vaikka paikallisessa kivijalkaliikkeessä tai tavata ystäviä pyöräretkellä, turvallisesti.” toteaa pyörätoimittaja KaaKau Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Repo ja jatkaa “Maksuttomuus on hieno ele kumppanikunnilta startata kestävällä tavalla kohti kesää.”

Mukana kampanjassa ovat:

Hamina, Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mäntsälä, Porvoo, Raasepori sekä Riihimäki.

Kampanja kestää 1.5. - 9.5. Maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia. Pidempään kestävät vuokraukset laskutetaan normaalin hinnaston mukaan. Maksuttomia vuokrauksia voi ottaa rajattoman määrän kampanja-aikana. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella. 

Mäntsälä jatkaa yhteiskäyttöpyöräilyä kolmatta kauttaan. Pandemian hellitettyä ihmisten tarve liikkumiselle ja kohtaamiselle palautuu ja jopa kasvaa. Mäntsälässä valmistaudutaan vilkkaaseen tapahtumakesään tai ainakin loppuvuoteen. Mäntsälä-pyörät palvelevat rautatieasemalta Kapuliin ja muille työpaikka-alueille kulkevia, sekä erityisesti Kulttuurimeijerillä järjestettäviin tapahtumiin saapuvia. Polkupyörän saa näppärästi käyttöönsä myös K-Citymarketilta, Cine Mäntsälästä, linja-autoasemalta, monitoimitalolta ja kunnantalolta.

Lisätietoja: www.kaakau.fi Aleksanteri Repo, 0400 757 150

sara ja joonas(kuva Outi Kampman, Mäntsälän kunta)

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös