Menu

Kunnan kesätyöpaikat ovat haussa 4.1.2021 alkaen, lisäksi jaossa on kesätyöseteleitä

Mäntsälän kunta palkkaa 20-30 nuorta kahden tai neljän viikon pituisiin työsuhteisiin kesä- ja heinäkuussa 2021 kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyötä voivat hakea vuosina 2001 - 2005 syntyneet nuoret. Kunnan kesätöihin voi hakea, jos ei ole aikaisemmin ollut kunnan tarjoamissa kesätöissä. Korona-tilanne voi vaikuttaa kesätöiden toteutumiseen.

Kesätöihin voi hakea kunnan kotisivuilla olevan Avoimet työpaikat - linkin kautta sähköisellä lomakkeella. Haku aukeaa 4.1.2021 ja päättyy 31.1.2021.

Tavoitteena on tarjota kesätyöpaikka useammalle nuorelle kuin aikaisempina vuosina, joten työsuhteen kestona voi olla neljän viikon sijaan kaksi viikkoa riippuen toimialasta ja tehtävästä.

Tavoitteena on myös tarjota työhaastatteluun pääsy mahdollisimman monelle nuorelle, joten kunnan työllisyys- ja nuorisopalvelut kutsuvat hakijoista enintään 250 hakijaa ryhmähaastatteluihin, jotka järjestetään helmikuussa 2021. Jos hakijoita on enemmän, arvotaan haastatteluihin kutsutut. Haastattelut järjestetään mahdollisuuksien mukaan lähihaastatteluina kunnantalolla, mutta varaudumme myös teams-haastatteluihin. Ryhmähaastatteluiden jälkeen hakemuksen, CV:n ja haastattelun perusteella sopivimmat hakijat ohjautuvat esimiesten haastatteluun tai valintaan. Valintapäätökset tehdään hyvissä ajoin, viimeistään huhtikuun alussa.

Työpaikkoja on tarjolla mm. seuraavissa kunnan toimipisteissä: varhaiskasvatus-, kuntatekniikka-, siivous-, kirjasto-, toimitila-, kuntakehitys- ja konsernipalvelut. Hakulomakkeelta löytyvät tarkemmat tehtävänkuvaukset ja lomakkeeseen hakija liittää myös CV:n.

Keski-Uudenmaan Sote- kuntayhtymän hallinnoiman hoivapuolen kesätöitä ei voi hakea kunnan kesätyönhaun kautta.

Lisäksi ensi kesänä on tarjolla 50 kappaletta 300 euron arvoisia kesätyöseteleitä.

Mäntsälän kunta tukee nuorten kesätyöllistymistä maksamalla työnantajalle 300€ tukea työllistäessään 15 – 20 v. nuoren. Kesätyöseteli on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille (tukea ei myönnetä yksityisille kotitalouksille, kunnille tai valtiolle).

Setelin arvo on 300€ ja sen voi käyttää ajalla 1.5 – 31.9.2021.

Setelit ovat haettavissa palvelupiste Vinkin aukioloaikoina 1.3.2021 alkaen. Kesätyön tulee olla vähintään 10 päivää kestävä ja työaika vähintään 6 h/päivä. Työpäivät voivat sijoittua pidemmällekin ajalle kuin kahden viikon ajalle. Palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.  

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös