Menu

Ehkäisevän päihdetyön kysely Keusoten alueen kunnissa

Kartoitamme ehkäisevään päihdetyöhön liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Vastaa kyselyyn ja auta meitä kehittämistyössä!

 

Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään 2.-8.11. Keusote kartoittaa ensimmäistä kertaa yhdessä alueen kuntien kanssa asukkaiden näkemyksiä alueellisesta päihdetilanteesta nettikyselyn avulla. Kyselyllä kartoitetaan Keusoten alueella asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita.

Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Keusotessa ja alueen kunnissa. Kyselyyn voi osallistua Keusoten ja kuntien verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä alueellamme.

Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä / ulkoinen integraatio

Lisätietoja Marjut Suo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 497 2557

Kyselyyn voi vastata 16.11. asti: https://bit.ly/2TvK5eX

keusotelogo

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös