Menu

Pyöräilyviikko Mäntsälässä 7.9.-13.9.20

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään satojen tapahtumien ja muiden pyöräilyaktiviteettien vauhdittamana 5.-13.9.2020. Pyöräilyviikon päätavoite on kannustaa ihmisiä pyöräilemään tuottamalla myönteistä näkyvyyttä ja innostavia tapahtumia sekä muuta toimintaa, joka nostaa pyöräilyn esille eri paikkakunnilla. Pääteeman mukaisesti viestinnässä korostuu tänä vuonna pyöräilyn tuottama ilo ja henkinen hyvinvointi. Jotta pyöräily voi tuottaa iloa ja hyvinvointia mahdollisimman suurelle osalle väestöä, on pyöräliikenteen olosuhteiden oltava kunnossa.

Mäntsälän kunta haluaa kannustaa kuntalaisia pyöräilyyn ja samalla tutustumaan kirkonkylän uusiin/uusittuihin kevyenliikenteen väyliin ja reitteihin. Valitse alla olevista lenkeistä mieluisa tai kierrä vaikka kaikki. Kaksi reittiä on ns. perhelenkkejä. Hyppää pyörän selkää tai jos sinulla ei ole omaa pyörää nappaa kunnan asemafillari allesi. Kaikki reitit lähtevät uudelta Kapinatorilta ja päättyvät Jokipuiston puistokäytävää pitkin uuteen Teatteriniemen puistoon. Siellä tankkaat sitten vaikka eväät lenkin päätteeksi.

Voit myös kiertää / polkea omavalintaisen reitin & tehdä siitä merkintäsuoritus! Voit merkitä kaikki suoritukset aina työmatkoista vapaa-ajan pyöräilymatkoihin.

Käy polkaisemassa itsellesi iloa ja hyvinvointia ja laita tänne merkintä suorituksestasi ja osallistut arvontaan.

pyrilylenkki etelinen

Pyöräilylenkki eteläinen (.jpg)
pyrilylenkki pohjoinenjpg dkc43c

Pyöräilylenkki pohjoinen (.jpg)
pyrilylenkki itinen perhe
Pyöräilylenkki itäinen perhe (.jpg)

pyrilylenkki pohjoinen perhe
Pyöräilylenkki pohjoinen perhe (.jpg)

Muista myös näppärät Asemafillarimme!

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös