Menu

Digiviikko 5.-11.10.2020 ja innovaatiokilpailu ting hackathon 10.-11.10.2020

Digiviikko 5. – 11.10.2020 ja innovaatiokilpailu  <ting> hackathon 5.-11.10.2020 Mäntsälässä

Mäntsälän kunta yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestää historian ensimmäisen Mäntsälän digiviikon erilaisine tapahtumineen. Viikko huipentuu lauantaina 10.10.2020 alkavaan <ting> hackathon -innovaatiokilpailuun. Viikon tapahtumissa esillä on kunnan hyvinvointityön kärkiteema eli kaikenikäisten digiosaamisen vahvistaminen.

<ting> hackathon -innovaatiokilpailun teemana on kiertotalous ja vastuullisuus: miten digitalisaatio voi edistää kiertotaloutta ja millainen on Mäntsälän kiertotalous-ekosysteemi. Tapahtuman tarkoitus on toteuttaa teemaan liittyviä ratkaisuja jotka ovat yleishyödyllisiä ja siksi tapahtumaa tukee kunnalle myönnetty Silmu-kehittämisrahoitus.

Mikä on hackathon?

<ting> hackathon on idea- ja innovaatiokilpailu. Joukkueet saavat kilpailun alussa tehtävän, “haasteen”, johon he ideoivat ja ohjelmoivat ratkaisun. Annettava haaste liittyy kilpailun teemaan, mutta sen yksityiskohdat kerrotaan vasta kilpailun alussa.

Kilpailiun yleisötilaisuus sunnuntaina 11.10.2020 on avoin kaikille ja tapahtuman paikkana on Mäntsälän lukio. Yleisölle on myös tapahtumatori, jossa on esittelyjä ja ohjelmaa.

Digiviikon tilaisuuksia järjestetään kunnan eri palveluyksiköissä ja yrityksissä. Perjantaina 9.10.2020 pidetään seminaari, jossa vedetään yhteen myös viikon kokemuksia.

Käy jo nyt tutkimassa <ting> hackathon -tapahtuman sivuja ja informaatiota. Joukkueiden haku on auki ja asiasta lisätietoa Facebookissa sekä LinkedInissä.  Kommentoi päivityksiä ja keskustele kiertotaloudesta ja vastuullisuudesta - mitä se sinulle merkitsee?

Otamme vastaan myös ajatuksia ja ideoita mistä tietoa, oppia ja kokemuksia tulee saada, kun kyse on digitalisaatiosta tai arkisemmin palvelujen ja toimintojen sähköistymisestä! 

Tule mukaan keskusteluun ja ole osa uutta luomisvoimaa!

                    

hirviteksti leader logo cmyk silmu.1 ting

www.ting.digital
www.facebook.com/tinghackathon/
www.linkedin.com/company/tinginnovation

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös